Slack jobber med å kunne ringe til Teams-brukere

Slack jobber med å kunne ringe til Teams-brukere

Kommunikasjonsplattformen Slack sier at de jobber med å få på plass kompatibilitet som gjør at Slack-brukere kan ringe Teams-brukere.

Microsoft Teams og Slack er en av de største samhandlingsverktøyene nå om dagen. I tillegg er det et økende behov for ulike firmaer å samhandle på en eller annen måte, med de utfordringer det fører med seg.

Et av de er ulike samhandlingsplattformer. Som vi tidligere har skrevet, jobber Microsoft med en integrasjon mellom Teams og Skype. I følge CNBC, jobber nå Slack med en integrasjon mellom Teams og Slack, slik at disse brukerne også kan ringe på tvers av plattformene.

Microsoft Teams passerte 44 millioner brukere nylig, mens Slack holder på ca 12 millioner aktive brukere (tall fra oktober 2019). Ifølge administrerende direktør i Slack, Stewart Butterfield, vil det i løpet av de neste fem årene, være en drastisk økning i antall brukere som bruker begge plattformene.

Slack har pr i dag allerede integrasjoner med andre Microsoft-produkter, som SharePoint, OneDrive og Outlook.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...