Slack jobber med å kunne ringe til Teams-brukere

Slack jobber med å kunne ringe til Teams-brukere

Kommunikasjonsplattformen Slack sier at de jobber med å få på plass kompatibilitet som gjør at Slack-brukere kan ringe Teams-brukere.

Microsoft Teams og Slack er en av de største samhandlingsverktøyene nå om dagen. I tillegg er det et økende behov for ulike firmaer å samhandle på en eller annen måte, med de utfordringer det fører med seg.

Et av de er ulike samhandlingsplattformer. Som vi tidligere har skrevet, jobber Microsoft med en integrasjon mellom Teams og Skype. I følge CNBC, jobber nå Slack med en integrasjon mellom Teams og Slack, slik at disse brukerne også kan ringe på tvers av plattformene.

Microsoft Teams passerte 44 millioner brukere nylig, mens Slack holder på ca 12 millioner aktive brukere (tall fra oktober 2019). Ifølge administrerende direktør i Slack, Stewart Butterfield, vil det i løpet av de neste fem årene, være en drastisk økning i antall brukere som bruker begge plattformene.

Slack har pr i dag allerede integrasjoner med andre Microsoft-produkter, som SharePoint, OneDrive og Outlook.

Test: Google Nest Audio

Det har gått noen år siden vi først så Google sin først smarthøyttaler med taleassisten og nå har oppfølgeren til den populære Google Home høyttaleren kommet.

Netgear business PoE+ switcher

Et par av oss i redaksjonen satt en dag og snakket om nettverksutstyr og vi kom inn på switcher. Switcher er jo liksom noe man aldri tenker så mye på, fordi de bare er...