Slack jobber med å kunne ringe til Teams-brukere

Slack jobber med å kunne ringe til Teams-brukere

Kommunikasjonsplattformen Slack sier at de jobber med å få på plass kompatibilitet som gjør at Slack-brukere kan ringe Teams-brukere.

Microsoft Teams og Slack er en av de største samhandlingsverktøyene nå om dagen. I tillegg er det et økende behov for ulike firmaer å samhandle på en eller annen måte, med de utfordringer det fører med seg.

Et av de er ulike samhandlingsplattformer. Som vi tidligere har skrevet, jobber Microsoft med en integrasjon mellom Teams og Skype. I følge CNBC, jobber nå Slack med en integrasjon mellom Teams og Slack, slik at disse brukerne også kan ringe på tvers av plattformene.

Microsoft Teams passerte 44 millioner brukere nylig, mens Slack holder på ca 12 millioner aktive brukere (tall fra oktober 2019). Ifølge administrerende direktør i Slack, Stewart Butterfield, vil det i løpet av de neste fem årene, være en drastisk økning i antall brukere som bruker begge plattformene.

Slack har pr i dag allerede integrasjoner med andre Microsoft-produkter, som SharePoint, OneDrive og Outlook.

Test: Huawei Watch GT Runner

Huawei er i vinden med smartklokker og siste tilskudd er en suveren klokke med lang batteritid, mer presis pulsmåling, optimalisert for trening og løping, samt støtte for eksternt pulsbelte.