Produktlansering fra Jabra – Evolve2 setter ny standard for konsentrasjon og samarbeid

Produktlansering fra Jabra – Evolve2 setter ny standard for konsentrasjon og samarbeid

Evolve2 er neste generasjon av Jabras bestselgende og markedsledende UC-hodesett for økt produktivitet på kontoret. Serien setter ny standard for konsentrasjon, samarbeid og fleksibilitet.

Måten vi jobber på er endret vesentlig siden Jabra introduserte Evolve-serien i 2014. Arbeidsoppgaver blir mer komplekse og gir økt behov for samarbeid, som gjør at ansatte bruker mer tid på samarbeid enn i konsentrasjonsmodus, og med flere distraksjoner og mer støy på kontorene betyr at virksomheter må kjempe en konstant produktivitetskamp. Men det er ikke bare kontormiljøet som er endret. I dag overlappes jobb og privatliv regelmessig, og teknologiløsninger må fungere i begge sammenhenger. Evolve2-serien har egenskaper for bruk på både jobb, hjemme og når man er på farten.

Sertifisert for Microsoft Teams – som skapt for samhandling

Evolve2 blokkerer ut mer støy, gir bedre stemmeklarhet, bringer team på ulike lokasjoner nærmere sammen og gir mer frihet til å jobbe hvor man vil. Serien kan også overvåke og analysere data for at virksomheter kan ta faktabaserte UC-beslutninger. Hodesettene fungerer med alle ledende UC-plattformer og Microsoft Teams-sertifisering kommer. Microsoft Teams-variantene i serien har en dedikert Microsoft Teams-knapp som gir øyeblikkelig tilkobling til kollegaer og møter. En LED-statusindikator på hodesettet signaliserer blant annet om tapte anrop eller møter.

Jabra Evolve2 (40, 85 og 65) – Foto: Jabra

Fremtidsrettet med overvåkning og analyse
Evolve2 kan overvåke og analysere virksomheters UC-økosystemer for å sikre stabil og høy UC-samtalekvalitet. Serien kan integreres med ledende programvare- og overvåkningsløsninger slik at IT-avdelinger kan analysere hvert enkelt hodesetts ytelse og raskt identifisere eventuelle feil som gir dårlig samtalekvalitet, eksempelvis om det skyldes Wi-Fi-routere, UC-infrastruktur eller brukerens personlige innstillinger. I tillegg kan man med programvaren Jabra Xpress enkelt administrere hodesettene, eksempelvis gjøre firmware-oppdateringer eller implementere nye funksjoner.

Evolve2-serien består av tre hodesett:

  • Evolve2 85 har Digital Hybrid ANC og totalt ti mikrofoner, hvorav to i mikrofonarmen og åtte i øreklokkene. Det har 37 timers batteritid, 40mm høyttalere for bedret musikkopplevelse og integrert 360-graders opptattlys på begge øreklokker. Evolve2 85 er også utviklet for både bruk på kontor og på farten.
  • Evolve2 65 har tre mikrofoner, hvorav to i mikrofonarmen og en i høyre øreklokke. Det har 37 timers batteritid og tre ganger reell bedre trådløs rekkevidde enn eksisterende Evolve 65.
  • Evolve2 40 er en trådbasert variant med samme komfort, holdbarhet og brukeropplevelse som Evolve2 65.

Evolve2 85 og Evolve2 65 inkluderer Jabras nye BT-adapter (dongle) som er tilgjengelig i enten USB-C- eller USB-A-versjon.

Priser og tilgjengelighet
Jabra Evolve2-serien blir tilgjengelig i april. Evolve2 85 og Evolve2 65 kommer i to farger, sort og beige. Evolve2 40 er tilgjengelig i sort.

Prisene Jabra har annonsert er noe i overkant presise, gjerne ikke overraskende med daglige justeringer av valutaen

Jabra Evolve2 40 stereo 1212,80 NOK

Jabra Evolve2 65 Stereo 2130,04 NOK (med stand 2537,71 NOK)

Jabra Evolve2 85 stereo 4576,03 NOK (med stand 4983,69 NOK)

Test: Huawei Watch GT Runner

Huawei er i vinden med smartklokker og siste tilskudd er en suveren klokke med lang batteritid, mer presis pulsmåling, optimalisert for trening og løping, samt støtte for eksternt pulsbelte.

Produktomtale: AOC U28P2A

AOC har sine røtter helt tilbake i 1934 da Continental Radio and Television Corporation ble startet opp i Chicago. Siden har de gått gjennom en rekke navneendringer, men de begynte å produsere farge-TV i...