Storlansering fra Microsoft – nye Surface maskiner og tilbehør

Storlansering fra Microsoft – nye Surface maskiner og tilbehør

Surface Book, Go, hodetelefoner og mer til stod på lanseringslisten til Microsoft. Dette er nyhetene

I en bloggmelding publisert onsdag kveld norsk tid, annonserte Microsoft deres seneste serie med Surface produkter, inkludert deres kraftigste laptop til nå

Superkraftige laptoper og ny ultraportabel

Surface Book 3 er – i følge selskapet selg – deres kraftigste laptop noensinne, med opptil 50 prosent mer ytelse enn Surface Book 2 og opptil 17,5 timers batterilevetid. Surface Book 3 kommer som sin forgjenger i både 13” og 15”. Enheten leveres med tiende generasjons Intel- prosessorer prosessor og ulike valg av NVIDIA-grafikkprosessorer.

Surface Book 3 – Foto: Microsoft

Utviklere kan glede seg over at Surface Book 3 kommer med opptil 32GB RAM og den raskeste SSD-disken som Microsoft noensinne bakt inn i en bærbar PC. På 15-tommeren kan gamere dra nytte av en grafikkprosessor med nok kraft til å spille Xbox Game Pass for PC på 1080p og 60 fps, skal vi tro selskapet.Nytt av året er en alternativ modell for NVIDIA Quadro RTX 3000 – et foretrukket valg for grafikere og tegnere.

Microsoft Surface Book 3 13″ koster fra 20 999 kroner.
Microsoft Surface Book 3 15″ koster fra 29 999 kroner.
Begge er tilgjengelig fra 5. juni.

Surface Go 2 beholder det samme designet som originalen, men med en større 10.5”, forbedret batterilevetid og en 8- generasjons Intel prosessor. Selskapet har integrert et nytt sett med mikrofoner for å tydeliggjøre tale og redusere bakgrunnsstøy for Teams-møter eller andre videochat-løsninger.

Modellen kommer også med en ny app for det bakvendte kameraet slik at det blir enklere å skanne dokumenter og notater

Surface Go 2 – Foto: Microsoft

Microsoft Surface Go 2 koster fra 5 399 kroner og er tilgjengelig fra 12. mai.

Lyd for- og i- ørene

Surface Headphones 2 trolig den største overraskelsen under gårsdagens lansering, etersom vi knapt har rukket å se noe til førstegenerasjonen. Etterkommeren er i likhet med sin forgjenger i stand til å la brukeren kontrollere demping av bakgrunnsstøy fra omgivelsene med 13 ulike nivåer. Den viktigste oppgraderingen er trolig batterilevetid hvor selskapet lover opptil 20 timer. Microsoft hevder at lyden også skal være forbedret, men spesifiserer ikke hvorvidt dette er i lydavspillerenheten eller i form av bedret protokoll for trådløs kommunikasjon.

Nye Surface Headphones 2 – Foto: Microsoft

Microsoft Surface Headphones 2 koster 2 799 kroner og er tilgjengelig fra 5. juni.

Surface Earbuds er riktignok vist frem under høstens produktslipp men er nå altså bekreftet at kommer til det norske markedet. Produktet er skjermfritt integrert med Microsoft 365 slik at man kan få lest opp e-poster med «Spill mine e-poster»-funksjonen i Outlook-appen, samt diktere tekster, eposter og presentasjoner i Word, Outlook eller PowerPoint

Nye Surface Earbuds – Foto: Microsoft

Microsoft Surface Earbuds koster 2 399 kroner og er tilgjengelig fra 12. mai.

 

Test: Huawei Watch GT Runner

Huawei er i vinden med smartklokker og siste tilskudd er en suveren klokke med lang batteritid, mer presis pulsmåling, optimalisert for trening og løping, samt støtte for eksternt pulsbelte.

Produktomtale: AOC U28P2A

AOC har sine røtter helt tilbake i 1934 da Continental Radio and Television Corporation ble startet opp i Chicago. Siden har de gått gjennom en rekke navneendringer, men de begynte å produsere farge-TV i...