Fitbit med to nye smartklokker og et nytt aktivitetsarmbånd

Fitbit med to nye smartklokker og et nytt aktivitetsarmbånd

Product laydown photography for Fitbit Sense.

Fitbit presenterer i dag tre nye produkter. Fitbit Sense; selskapets mest avanserte helsesmartklokke med verdens første sensor for stress, SpO2-måling og hudtemperatursensor. I tillegg kommer også Versa 3 og Inspire 2 som en videreføring av tidligere Versa- og Inspire-modeller.

I kombinasjon mellom den nye Fitbit Sense og appen får du informasjon om ditt stressnivå med verktøy som hjelper deg å håndtere stress.

Den nye EDA-sensoren på Fitbit Sense måler elektrodermal aktivitet direkte fra håndleddet. Ved å plassere håndflaten over klokken vil det oppdages små elektriske forandringer i huden din, noe som vil gi deg innsikt om kroppens respons på stressfaktorer og hjelpe deg med å håndtere dette. Fitbits nye Stress Management Score beregner ditt daglige fysiske stressnivå i sammenheng med data om din helse, søvn og aktivitetsnivå.

Lær ditt hjerte bedre å kjenne
Fitbits nye PurePulse 2.0-teknologi, med en helt ny pulssensor og oppdatert algoritme, gir Fitbits mest avanserte pulsteknologi til nå. Det gjør det også mulig med en annen kritisk hjertehelsefunksjon – nemlig personaliserte varsler om høy og lav puls rett på enheten.

Fitbit Sense med nye sensorer og ny ladekontakt

Fitbit Sense er også klargjort for EKG-måling, for å analysere din hjerterytme for tegn på atrieflimmer (AFib), en tilstand som rammer mer enn 33,5 millioner mennesker over hele verden.

Flere helsefunksjoner for bedre oversikt
Sense legger til en ny sensor for hudtemperatur for å oppdage endringer som kan være et tegn på feber, sykdom eller start på en ny menstruasjonsfase. I motsetning til en øyeblikkelig kontroll av temperaturen din, måler denne sensoren hudens temperaturvariasjon over natten, for bedre å identifisere små endringer over tid, slik at du merker når noe er utenfor normen din.

Fitbit Sense inkluderer også alle de viktigste helse-, trenings- og smarte funksjonene som finnes på Fitbits andre smartklokker, inkludert innebygget GPS, 20+ treningsmoduser på enheten, SmartTrack, Cardio Fitness Level og Score samt avanserte søvnverktøy. I tillegg kommer Sense med innebygget høyttaler og mikrofon for å ta anrop og svare på tekster med stemmekommandoer, Fitbit Pay, tusenvis av apper og Clock Faces samtidig som du får 6+ dager batterilevetid.

Fitbit Versa 3
Fitbit lanserer også Fitbit Versa 3, og legger til nye helse- og treningsfunksjoner til selskapets mest populære smartklokkefamilie. GPS på enheten, treningsintensitetskart, forbedret PurePulse 2.0-teknologi og Active Zone Minutes er inkludert. Versa 3 har enda flere smarte funksjoner som gir deg en mer praktisk hverdag, inkludert en innebygd høyttaler og mikrofon for å ta raske telefonsamtaler, sende anrop til telefonsvarer og justere anropsvolumet ditt – alt fra håndleddet.

Fitbit Versa 3

Velkjente Fitbit Pay er selvsagt inkludert i Versa 3 og du får tilgang til tusenvis av apper og Clock Faces – og det samme er styring av Spotify gjennom klokken. Det oppdaterte designet og grensesnittet minner om Fitbit Sense, inkludert mykere linjer, økt komfort, større respons og raskere og mer uanstrengt samhandling. Alle Fitbit Versa 3-funksjoner er også tilgjengelige på Fitbit Sense.

Fitbit Versa 3 og Fitbit Sense bruker den samme magnetiske laderen samt krysskompatibelt tilbehør. I tillegg til lang batterilevetid på 6+ dager på hver enhet, får du også 12-minutters hurtiglading som holder for en hel dag med bruk.

Fitbit Inspire 2
Bygget på suksessen til selskapets stilige, men prisgunstige Fitbit Inspire og Inspire HR-aktvitetsarmbånd, kommer Fitbit Inspire 2 med avanserte funksjoner som Active Zone Minutes, en forbedret stilig, slank design og en lysere, mer levende skjerm med den lengste batterilevetiden på noen Fitbit-enhet på 10 dager. Den brukervennlige enheten hjelper deg å bygge sunne vaner med motiverende funksjoner som 20+ målbaserte treningsmodus, avanserte søvnverktøy, 24/7 pulsmåling, kvinnehelse, mat og vektlogging – alt sammen med daglig oppmuntring rett på håndleddet. Fitbit Inspire 2 kommer med en gratis prøveversjon av Fitbit Premium i 1 år, noe som gir utrolig verdi samt unik veiledning og motivasjon for å nå dine mål.

Priser og tilgjengelighet

Fitbit Sense, Fitbit Versa 3 og Fitbit Inspire 2 er allerede tilgjengelig for forhåndsbestilling med leveranse fra slutten av september. Prisene vil veilendende ligge på 3599, 2499, og 999,-

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...