OnePlus lanserer sitt nyeste tilskudd til 8 familien: OnePlus 8T

8T karakteriseres som en premiumtelefon med neste generasjons smarttelefonfunksjoner - Warp Charge 65, 20Hz Fluid AMOLED skjerm og OxygenOS 11

OnePlus 8T tilbyr en kraftig pakke med kraftig maskinvare og jevn programvare, sier Pete Lau, grunnlegger og administrerende direktør i OnePlus.

Warp Charge 65 – Batteri hele dagen på 15 minutter

Warp Charge 65 er OnePlus ‘mest avanserte ladeløsning noensinne og tilbyr batterilevetid hele dagen på bare 15 minutter. Den bruker ladingsteknologi med dobbeltbatteri for raskt å fylle opp den store totale kapasiteten på 4500 mAh og tar bare 39 minutter å fullføre lading ved normal bruk, noe som gjør at man slipper lading over natten.

120Hz Fluid AMOLED-skjerm

OnePlus 8T med sin 120Hz Fluid AMOLED-skjerm er den første flate 120Hz-skjermen noensinne som mottar A + -vurderingen fra DisplayMate. Hvert sveip over panelet er så glatt og pent at brukerne kan nyte de mest intense spillene med bemerkelsesverdig flyt.

120Hz Fluid AMOLED (Foto: OnePlus)

Med en bare merkbar fargeforskjell (JNCD) på rundt 0,3, har OnePlus 8T-skjermen den høyeste fargenøyaktigheten i bransjen. Den fleksible FHD + 2.5D-skjermen har også en maksimal lysstyrke på opptil 1100 nit, noe som gir klarere bilder selv i sterkt sollys. I tillegg er det 8192 nivåer av lysstyrke på OnePlus 8T. Noe som gjør at overgangene mellom forskjellige lysinnstillinger føles naturlige og komfortable.

Snapdragon

OnePlus 8T er utstyrt med Qualcomm® Snapdragon ™ 865 5G og et Snapdragon X55 5G Modem RF-system.

Avansert system med fire kameraer

OnePlus 8T har et allsidig kamerasystem designet for effektivt å fange hvert øyeblikk i skarpe detaljer. Fire-kamerasystemet inkluderer et 48MP hovedkamera med optisk bildestabilisering, et 16MP ultravidvinkelobjektiv og dedikerte makro- og monokrome linser, noe som gir brukerne flere muligheter for fotograferingsopplevelsen.

OxygenOS 11

OnePlus 8T den første OnePlus-enheten som kommer med den nyeste versjonen av OnePlus-operativsystemet, OxygenOS 11, rett ut av esken – det er også den første ikke-Google-smarttelefonen som ble lansert med Android 11.

Vi kommer tilbake med en test av 8T innen kort tid. Pris og tilgjengelighet vil bli annonsert snart.

JuleProX 21.-24. desember 2020

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!