EPOS inngår samarbeid med Unicon

EPOS inngår samarbeid med Unicon

(Foto: EPOS)

Bedrifter som bruker Linux-baserte tynnklienter med Unicon Software eLux RP®, vil nå få muligheten til å integrere EPOS flåtestyringsprogramvare inn i sitt operativsystem og sikre sømløs optimalisering og styring av deres EPOS-lydprodukter.

EPOS flåtestyringsverktøy inneholder to verktøy for tynnklienter – EPOS Connect og EPOS Manager, slik kan IT-ledere ta kontroll for å optimalisere og oppdatere bedriftens lydprodukter fra sentralt hold.

EPOS Connect er en klientapplikasjon som kan installeres eller integreres inn i tynnklienten. Dette gjør at hodetelefoner og møteromshøyttalere fra EPOS fungerer sømløst med programvaretelefoner og gir ansatte tilgang til de siste fastvareoppdateringene og personlige innstillinger

EPOS Manager er et gratis skybasert IT-adminverktøy som tilbyr kontroll over lydprodukter, konfigurering og fastvareoppdateringer i hele bedriften fra ett sentralt sted. Slik kan IT-avdeling styre, oppdatere og konfigurere innstillinger for EPOS hodetelefoner og møteromshøyttalere tilkoblet tynnklienter fra hvilken som helst beliggenhet. slik kan bedrifter holde systemets nedetid til det minimale.

Kortomtale: Kingston HyperX SoloCast

Med podkast serien til Blåskjerm Brødrene har vi brukt mange forskjellige metoder for innspilling, alt fra eksepsjonelt godt utstyr til mobiltelefon. Vi tester HyperX SoloCast