JuleProX 1.-6. desember 2020

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITproX!

Hvordan knekke nøttene, sier du?

Vil du være med i trekningen av en eller kanskje flere julegaver, må du følge med på vår Facebook-side. Alle nøttene legges ut på Facebook daglig, og kommentarfeltet benyttes for å besvare de daglige nøttene med dine velvalgte ord.

  1. Desember
  2. Desember
  3. Desember
  4. Desember
  5. Desember
  6. Desember

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

Ta gjerne med deg vår felles Spotify-liste med julesanger når du går nøttene i møte!

 

Vinnere første periode 1.-6. desember

 

Premieoversikt første periode 1.-6. desember

Dette har du mulighet til å vinne denne uken. 

Sonos One

Designet for å passe inn i ethvert hjem. Når du ikke finner telefonen din eller når den er utenfor rekkevidde, kan du styre musikken med de smarte berøringskontrollene. Dessuten kan du koble Sonos One trådløst til andre Sonos-høyttalere i hele huset. Spill forskjellige sanger i forskjellige rom, eller gruppér høyttalerne for å høre den samme sangen i hele huset.

Les også vår test av Sonos One

Logitech M350

Gjør ethvert område minimalistisk, moderne og stille med Logitech Pebble M350 – en mus myntet for den mobile bruker som passer din kuraterte livsstil og følger med deg overalt. Den strømlinjeformede organiske fasongen passer både i lommen og i vesken og ligger godt i hånden. Med stille klikking og rulling kan du jobbe effektivt uten å forstyrre noen rundt deg.

Den Tredje Portal av Pål Erik Winther

Den andre boken til vår egen romanforfatter Pål-Erik Winther tar for seg Sebastian, som skal tilbringe sommerferien på besteforeldrenes gård. Ferien begynner fint, med sol, bading og en gryende forelskelse i Isabelle, som bor på øya. Men det ligger en mørk skygge over det lille samfunnet.

Storbynetter av Pål Erik Winther

Boken Storbynetter tar for seg Chris som har forlatt hjembygden for å studere. Drømmen om livet i storbyen skal endelig gå i oppfyllelse, men han merker fort at det ikke blir som han trodde. Om nettene foregår mystiske ting i universitetets mørke korridorer og stadig flere av hans medstudenter forsvinner sporløst. Da han treffer den vakre Lisa, blir han trukket inn i en verden han ikke visste eksisterte.

https://www.ark.no/boker/Pal-Erik-Winther-Storbynetter-9788269028003

Logitech K5880

Nå kan du forvandle ethvert område til et moderne multienhetsområde med K580 Slim Multi-Device – et ultratynt tastatur med avansert design, som er perfekt for å notere ned idéer på datamaskinen eller skrive inn tekst på smarttelefonen. Den perfekte følgesvenn for daglig fleroppgavebehandling.

Jaybird Tarah

Kjenn på frihetsfølelsen med Jaybird Tarah in-ear hodetelefoner takket være et brukervennlig, trådløst design. La hodetelefonene oppmuntre til mer bevegelse – kombiner din forkjærlighet for trening med din interesse for ren og klar lyd.

Kingston KC2500

Kingstons KC2500 NVMe PCIe SSD leverer er en kraftpakke I kompakt format som benytter den seneste Gen 3.0 x 4 controller og 96-layer 3D TLC NAND. Med lese/skrivehastigheter opp til 3,500/2,900MB/s, gir KC2500 den ytelsen enhver desktop, arbeidsstasjon, gamingrikk eller høyytelsesmaskiner fortjener. Selvsagt, den benytter M.2 tilkopling til hovedkortet.

Logitech Zone Wired headset

Det nye Zone Wired fra, Logitech gjør det enda enklere å fokusere og arbeide uforstyrret uansett hvor brukeren er, enten du arbeider i et åpent kontorlandskap eller utenfor kontoret. Zone Wired er utstyrt med en Microsoft Teams premium mikrofon designet for åpne kontorlandskap som løser problemer med egenprodusert- og omgivelsesstøy. I tillegg har denne soneversjonen et unikt Teams-brukergrensesnitt og glidebryter i kø, slik at brukeren kan starte et Microsoft Teams-møte med et enkelt klikk og sømløst koble til/svare, et Teams-anrop.

Tile Holdiday Luxe

Med Tile trenger du aldri mer å bekymre deg for hvor du la bilnøklene, passet eller mobilen. Med to-veis kommunikasjon kan du enkelt benytte din tile for å finne din ellers forsvunnede mobil, eller mobiltelefon til å innse at det ikke var hunden som hadde spist nøklene – de var der du la dem sist. Med opp til 90 meters rekkevidde, og anonym rapportering for Tile-brukere verden over, er du sikret mot å miste ryggsekken igjen.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...