JuleProX 7.-13. desember 2020

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITproX!

Hvordan knekke nøttene, sier du?

Vil du være med i trekningen av en eller kanskje flere julegaver, må du følge med på vår Facebook-side. Alle nøttene legges ut på Facebook daglig, og kommentarfeltet benyttes for å besvare de daglige nøttene med dine velvalgte ord.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

Ta gjerne med deg vår felles Spotify-liste med julesanger når du går nøttene i møte!

 

Vinnere av andre periode 7.-13. desember

Som seg hør-og-bør avstår Pål-Erik fra å generere trommevirvel når randomizeren skal til pers. Samtidig gjøres det et poeng at JuleProX genererer langt flere vinnere enn tapere – ettersom underholdningsverdien i julenøttene (trolig?) overgår premiene i seg selv.

Hva vet vel vi?

Vi gratulerer vinnerne!

Premieoversikt andre periode 7.-13. desember

Dette har du mulighet til å vinne denne uken. 

Philips B Line 242B1V

Denne Philips-skjermen med en lett tilgjengelig personvernmodus tilbyr en integrert personvernløsning uten klønete skjermbeskyttere. Beskytt konfidensiell eller sensitiv informasjon mot visuell hacking. Med flimmerfri teknologi og LowBlue-modus blir skjermen også mildere på øynene dine.

Creative Live! Cam Sync 1080p webcam

Med Live! Cam Sync 1080p bli konferansesamtaler enkle og problemfrie, da kameraet ikke forutsetter ekstra driverinstallasjon og fungerer så snart det blir koblet til en tilgjengelig USB-A-port på PC eller Mac. Med plug-and-play er Live! Cam Sync 1080p som skapt for alle typer videosamtaler, enten det dreier seg om en arbeidsrelatert videokonferanse eller bare en avslappet prat med venner. Samtalen skjer selvsagt i full HD-kvalitet.

Logitech M350

Gjør ethvert område minimalistisk, moderne og stille med Logitech Pebble M350 – en mus myntet for den mobile bruker som passer din kuraterte livsstil og følger med deg overalt. Den strømlinjeformede organiske fasongen passer både i lommen og i vesken og ligger godt i hånden. Med stille klikking og rulling kan du jobbe effektivt uten å forstyrre noen rundt deg.

Ambi Climate Mini

Ambi Climate Mini er en liten og smart kontrollenhet for varmepumper og klimaanlegg som lett passer inn i et moderne hjem. Bak det stilige, minimalistiske eksteriøret ligger en intelligent AI-teknologi med de beste funksjonene på markedet. Ved hjelp av en gratis hjelpeapp eller stemmestyring, Ambi Climate, fungerer den smarte kontrollenheten som en fjernkontroll for husets varmepumpe.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Kjenn spenningen i jakten og flukten i Need for Speed™: Hot Pursuit Remastered. Slipp løs en vill følelse av fart både som fredløs og politi i verdens flotteste kraftbiler. Utmanøvrer heatet eller bekjemp lovbrytere med det taktiske våpenet du har til disposisjon, i en intens racingkonkurranse mot andre spillere.

Oppdatert med forbedret grafikk, flerspillerspill på tvers av plattformer – inkludert en asynkron konkurranse drevet av Autolog – pluss alt det viktigste av nedlastbart innhold. Dette er den ultimate utgaven av Criterion Games’ kritikerroste Need for Speed-debut. Det er på tide å gjenoppta jakten.

Jaybird Tarah

Kjenn på frihetsfølelsen med Jaybird Tarah in-ear hodetelefoner takket være et brukervennlig, trådløst design. La hodetelefonene oppmuntre til mer bevegelse – kombiner din forkjærlighet for trening med din interesse for ren og klar lyd.

Kingston Kyson 128GB

Kingston’s DataTraveler Kysoner en høyhastighets Type-A USB minnepinne med enorme overføringshastigheter opp til 200MB/s lesehastighet og 60MB/s skrivehastighet. Kraftpakken innkapsles i et metalldesign som gjør at du ikke mister “korken” og løkken på baksiden gjør det lett å feste den til nøkkelknippet.

microSD Go! Plus with adapter 128GB

Canvas Go! Plus er ideellt for høyhastighetsfotografering og opptak av 4K UHD-video på system og videokameraer (SD), eller med 4K-actionkameraer og droner (microSD). Canvas Go! Plus er et MicroSD kort som har et medfølgende SD-kort adapter, noe som gjør den aktuell for flere produkttyper. Minnekortet støtter også ytelsesklassen for A2-apper for å fremskynde arbeidsflyten på neste generasjons nettbrett og smarttelefoner.

Logitech Slim Folio

Slim Folio lar deg skrive som på bærbar datamaskin overalt hvor du har med deg iPaden (5., 6., 7., 8. generasjon) eller iPad Air (3. generasjon). Dette alt-i-ett-etuiet er enkelt å bruke og ha med seg, samtidig som det beskytter iPaden mot slag, riper og søling. Uansett hvor du trenger å få gjort noe arbeid – i hagen, ved skrivebordet eller kanskje på fanget – Slim Folio holder iPaden i en optimal vinkel for skriving, visning eller skissering.

Logitech M190

Fullformatsmus som skapt for hjemmekontor og optimal komfort for høyre eller venstre hånd med en konturert form designet for å følge den naturlige kurven til store hender. Spesielle konkave knapper leder fingrene til en ideell plassering, mens ekstra håndstøtte gir komfort hele dagen.

Blue Yeti Nano microphone

Få krystallklare opptak med mikrofonen Blue Yeto Nano. Enten du er en YouTuber-spire, musiker eller bare ønsker å videochatte med god lyd, så leverer mikrofonen klokkeklar kvalitet og allsidighet på bærbart vis.

Les gjerne vår produkttest av Yeti Nano her.

Star Wars: Squadrons

Star Wars™: Squadrons finner sted like etter Episode IV – Jediridderen vender tilbake, og du får muligheten til å fly de legendariske X-Wing Starfighter og TIE Fighter. Opplev kjente og helt nye steder. Gjør strategiske modifikasjoner på skipet ditt ved å omdisponere kraft mellom systemene for å få overtaket i kamp.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...