JuleProX 14.-20. desember 2020

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITproX!

Hvordan knekke nøttene, sier du?

Vil du være med i trekningen av en eller kanskje flere julegaver, må du følge med på vår Facebook-side. Alle nøttene legges ut på Facebook daglig, og kommentarfeltet benyttes for å besvare de daglige nøttene med dine velvalgte ord.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

Ta gjerne med deg vår felles Spotify-liste med julesanger når du går nøttene i møte!

Vinnere av tredje periode 14.-20. desember

Premieoversikt tredje periode 14.-20. desember

Dette har du mulighet til å vinne denne uken. 

Creative Live! Cam Sync 1080p webcam

Med Live! Cam Sync 1080p bli konferansesamtaler enkle og problemfrie, da kameraet ikke forutsetter ekstra driverinstallasjon og fungerer så snart det blir koblet til en tilgjengelig USB-A-port på PC eller Mac. Med plug-and-play er Live! Cam Sync 1080p som skapt for alle typer videosamtaler, enten det dreier seg om en arbeidsrelatert videokonferanse eller bare en avslappet prat med venner. Samtalen skjer selvsagt i full HD-kvalitet.

Logitech M350

Gjør ethvert område minimalistisk, moderne og stille med Logitech Pebble M350 – en mus myntet for den mobile bruker som passer din kuraterte livsstil og følger med deg overalt. Den strømlinjeformede organiske fasongen passer både i lommen og i vesken og ligger godt i hånden. Med stille klikking og rulling kan du jobbe effektivt uten å forstyrre noen rundt deg.

Den Tredje Portal av Pål Erik Winther

Den andre boken til vår egen romanforfatter Pål-Erik Winther tar for seg Sebastian, som skal tilbringe sommerferien på besteforeldrenes gård. Ferien begynner fint, med sol, bading og en gryende forelskelse i Isabelle, som bor på øya. Men det ligger en mørk skygge over det lille samfunnet.

Storbynetter av Pål Erik Winther

Boken Storbynetter tar for seg Chris som har forlatt hjembygden for å studere. Drømmen om livet i storbyen skal endelig gå i oppfyllelse, men han merker fort at det ikke blir som han trodde. Om nettene foregår mystiske ting i universitetets mørke korridorer og stadig flere av hans medstudenter forsvinner sporløst. Da han treffer den vakre Lisa, blir han trukket inn i en verden han ikke visste eksisterte.

https://www.ark.no/boker/Pal-Erik-Winther-Storbynetter-9788269028003

HyperX Cloud Stinger Core

HyperX Cloud Stinger S-hodesettet gir deg 7.1 surroundlyd for den ultimate kombinasjonen av funksjoner. HyperX Cloud Stinger S har også et praktisk sett med funksjoner, inkludert en sving-til-mute mikrofon, justerbart metallglidebrytere for langvarig holdbarhet og volumkontroller på hodesettet. Cloud Stinger S-spillhodesettets innebygde passiv støyreduksjon mikrofon er sertifisert av TeamSpeak og Discord for sømløs chatkompatibilitet.

Logitech Slim Folio

Slim Folio lar deg skrive som på bærbar datamaskin overalt hvor du har med deg iPaden (5., 6., 7., 8. generasjon) eller iPad Air (3. generasjon). Dette alt-i-ett-etuiet er enkelt å bruke og ha med seg, samtidig som det beskytter iPaden mot slag, riper og søling. Uansett hvor du trenger å få gjort noe arbeid – i hagen, ved skrivebordet eller kanskje på fanget – Slim Folio holder iPaden i en optimal vinkel for skriving, visning eller skissering.

TP-Link Tapo C200

Tapo C200 fra TP-Link er et lite sikkerhetskamera som hjelper deg med å holde oversikt over hjemmet- eller hytten når du ikke er der. Med en enkel installasjonsprosess plasserer du ett eller flere kameraer der du vil og styrer dem gjennom en app. Med krystallklar Full HD-oppløsning kan du se alt som skjer, og om natten ser Tapo C200 opp til ni meter i mørket. Du kan konfigurere bevegelsesvarsler og få et varsel til telefonen når noen kommer inn via inngangsdøren. Hvis du ser noen gjennom kameraet, kan du kommunisere gjennom den innebygde mikrofonen og høyttaleren, eller slå på lys- og lydeffekter for å varsle den uønskede besøkende.

Kingston DataTraveler 80 128GB

Kingstons DataTraveler 80 er en høyhastighets USB-type C minnepinne som støtter Type-C-produkter som datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett – uten behov for en adapter. Med ekstremt raske overføringshastigheter på opptil 200 MB/s lesehastighet og 60MB/s skrivehastighet, gir DataTraveler 80 raske og praktiske filoverføringer. Den kompakte og avgrensede designen med et slitesterkt foringsrør og nøkkelringssløyfe gjør den ideell for oppbevaring på farten.

#KingstonIsWithYou

Logitech Wireless Combo MK295

En eksklusiv Logitech-teknologi som eliminerer over 90 % av tastatur- og musestøy. Du får den samme klikke- og skrivefølelsen som med verdens mest solgte tastatursett uten forstyrrende klikke- og skrivelyder. Tastaturet i full størrelse gir deg det du trenger i en elegant og effektiv design. Avrundet og bærbar utforming. Jevn, presis klikking og peking på de fleste underlag. For ikke å snakke om den imponerende stillheten med SilentTouch.

Canon Zoemini fotoprinter m/ark

Putt den kompakte Canon Zoemini fotoskriveren i lommen og få bildene dine skrevet ut umiddelbart, uansett hvor du går, på ZINK fotopapir. Med Canon Mini Print-appen kan du tilføre fargerike rammer, tegninger, tekst og mye, mye mer.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...