JuleProX 21.-24. desember 2020

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITproX!

Hvordan knekke nøttene, sier du?

Vil du være med i trekningen av en eller kanskje flere julegaver, må du følge med på vår Facebook-side. Alle nøttene legges ut på Facebook daglig, og kommentarfeltet benyttes for å besvare de daglige nøttene med dine velvalgte ord.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

Ta gjerne med deg vår felles Spotify-liste med julesanger når du går nøttene i møte!

Vinnere av fjerde periode 21.-24. desember

Premieoversikt første periode 21.-24. desember

Dette har du mulighet til å vinne denne uken. 

Ambi Climate Mini

Ambi Climate Mini er en liten og smart kontrollenhet for varmepumper og klimaanlegg som lett passer inn i et moderne hjem. Bak det stilige, minimalistiske eksteriøret ligger en intelligent AI-teknologi med de beste funksjonene på markedet. Ved hjelp av en gratis hjelpeapp eller stemmestyring, Ambi Climate, fungerer den smarte kontrollenheten som en fjernkontroll for husets varmepumpe.

Den Tredje Portal av Pål Erik Winther

Den andre boken til vår egen romanforfatter Pål-Erik Winther tar for seg Sebastian, som skal tilbringe sommerferien på besteforeldrenes gård. Ferien begynner fint, med sol, bading og en gryende forelskelse i Isabelle, som bor på øya. Men det ligger en mørk skygge over det lille samfunnet.

Storbynetter av Pål Erik Winther

Boken Storbynetter tar for seg Chris som har forlatt hjembygden for å studere. Drømmen om livet i storbyen skal endelig gå i oppfyllelse, men han merker fort at det ikke blir som han trodde. Om nettene foregår mystiske ting i universitetets mørke korridorer og stadig flere av hans medstudenter forsvinner sporløst. Da han treffer den vakre Lisa, blir han trukket inn i en verden han ikke visste eksisterte.

https://www.ark.no/boker/Pal-Erik-Winther-Storbynetter-9788269028003

Jaybird Vista

Perfekt for de som ønsker å droppe ledningen og oppleve frihet med førsteklasses trådløs lyd og minimalistisk design. Jaybird Vista kombinerer viktige hverdagsfunksjoner i et slankt og komfortabelt sett med hodetelefoner for effektiv daglig trening. Med IPX7 vann- og svettebestandighet er Jaybird Vista perfekt for alle som har en aktiv livsstil. Utformet for å utholde og overleve dine høye intensive utendørs eller innendørs treningsøkter under alle værforhold. Vista gir opptil 6 timers spilletid med en oppladning, og med det medfølgende ladeetuiet får du ytterligere 10 timers spilletid.

Fitbit Sense

Fitbits Sense er Fitbits mest avanserte helsesmartklokke, gir deg innovativ sensor- og programvareteknologi, inkludert verdens første elektrodermale aktivitetssensor (EDA) på en smartklokke for å hjelpe deg med å håndtere stress. Dette kommer sammen med avansert pulsmålingsteknologi og en hudtemperatursensor på håndleddet. Klokken har seks dager + batterilevetid.

Les gjerne vår produkttest av Fitbit Sense og Fitbit Versa 3 her

Philips 27-tommer skjerm 272B1G

Den miljøvennlige 27-tommers Philips-skjermen er designet for bærekraftig produktivitet. Svært energieffektiv design gir et nytt nivå av strømsparing. PowerSensor- og LightSensor-funksjonene reduserer energiforbruket ytterligere, samtidig som du får et krystallklart bilde og høy ytelse.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...