Sennheiser med nye ørepropper – CX True Wireless

Sennheiser med nye ørepropper – CX True Wireless

Sennheiser lanserer ny propper i mellomklassen og lover utmerket lydopplevelse med fokus på god lyd, god batterikapasitet og høy brukervennlighet til en god pris.

Sennheisers nye CX True Wireless-ørepropper skal skille seg ut ved å levere lydkvalitet i premium-sjiktet, men til en pris som er langt lavere og det gjør de ved å bruke noe de kaller TrueResponse-transducer som er designet og produsert ved selskapets hovedkontor i Tyskland. Dette akustiske systemet er utviklet for Sennheiser sine premium-ørepropper, og er kjent for å levere fantastisk lyd med dyp bass, naturlig midrange og klar, detaljert diskant.

Sennheiser Smart Control App og en innebygd EQ gjør det mulig å tilpasse lytteopplevelsen, enten du øker intensiteten av musikken med Bass Boost preset, slapper av med en podkast eller forbedrer lyden for en telefonsamtale. Bluetooth 5.2-kompatibilitet og SBC, AAC og aptX audio codec-støtte skal sikre stabil tilkobling, samt at det er enkelt å håndtere Bluetooth-forbindelser via Smart Control-appen.

CX True Wireless leverer virkelig god lyd til en rimelig pris. Disse øreproppene har toppmoderne teknologi, har en velprøvd ergonomi og har blitt utviklet i samsvar med brukerkomfort-studier. De tilbyr en utmerket personlig lydopplevelse som alle og enhver kan nyte hvor som helst, hver dag, sier Anton Zgurskiy, produktsjef i Sennheiser.

God batteritid, sprutsikker, men ingen aktiv støydemping
Med ni timers batterilevetid og opptil 27 timer når du lader på farten med det inkluderte ladeetuiet, bør det være nok for de aller fleste. Ergonomien er velprøvd gjennom deres tidligere propper og har et stilfullt og minimalistisk preg. Det tilbys øreadaptere i fire størrelser for å sikre at øreproppene passer godt og trygt i øret, og at lyd fra omverden dempes på en effektiv måte.

Man får sjeldent i pose og sekk, så noen kompromiss må man gjøre for å holde prisen nede. CX True Wireless har nemlig ingen aktiv støydemping, så her er det passiv demping som gjelder.

I tillegg gir øreproppenes IPX4-rangerte sprutresistens det mulig å ha de med på treningsøkter.

Touch-knapper og automatisk av/på funksjon
CX True Wireless-øreproppene har ikke fysiske knapper, men et touch-brukergrensesnitt. Via en firmware-oppdatering kan man tilpasse touch-funksjonene ved å definere sin foretrukne måte å kontrollere lyd, telefonsamtaler og stemmeassistenter som Google Assistant eller Siri på. Øreproppene skrur seg automatisk på når de tas ut av etuiet, og de skrur seg automatisk av for å spare strøm når de plasseres tilbake.

Doble mikrofoner
Proppene er utstyrt med doble mikrofoner i hver ørepropp noe som skal sørge for god talekvalitet og mer presis stemmestyring, selv når du kun bruker én ørepropp. Man skal nå også kunne bruke en ørepropp mens den andre lader og man har også mulighet for å slippe gjennom egen stemme, for å gjøre telefonsamtaler mer komfortable. Denne funksjonen justeres via en innstilling i Smart Control-appen.

CX True Wireless vil være tilgjengelig i matt svart eller matt hvit fra 8. juli og ha en anbefalt utsalgspris på 1490 kroner.

ITproX har et par CX True Wireless på vei til test, og kommer tilbake med full test så fort vi kan.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...