Beyond Identity med økt satsning i Norge og Norden

Beyond Identity, som tilbyr passordfri identitetsadministrasjon og autentisering, kunngjorde i dag detaljer om etableringen i Europa – inkludert en økt satsning i Norge og Norden. Utvidelsen omfatter nyansettelser av både teknisk personell og salgs- og markedsføringspersonell, samt kontorer i Storbritannia og datasenter i Tyskland. Selskapet åpner også opp for salg til kunder i Norge samt Sverige og Danmark

– Beyond Identity har som mål å eliminere behovet for passord fullstendig. Det er i dag ofte et svakt ledd i sikkerhetskjeden. Med tjenesten vår er det mulig for kunder å erstatte passord med en ny type tilgangskontroll som kontinuerlig autentiserer brukere og kontrollerer sikkerheten til hver enhet, ved hver innloggingsforespørsel, sier Tom (TJ) Jermoluk, administrerende direktør og medgrunnlegger av Beyond Identity.

Planene for Europa inkluderer følgende:

  • Salg av selskapets tjenester i Norden: Beyond Identity vil begynne å markedsføre sine produkter i de norske, svenske og danske markedene, samt i en rekke andre markeder i Europa.
  • Nyansettelser: 16 personer ble ansatt i første kvartal 2021. Tallet vil stige til over 30 i løpet av 2021.
  • London-kontor: Et nytt kontor i Storbritannia åpner i tredje kvartal 2021.
  • Datasenter i Frankfurt: For å oppfylle strenge sikkerhets- og personvernkrav fra europeiske kunder etableres et nytt datasenter i Tyskland.
  • Europeisk teknisk senter: For å sikre tilgang til ansatte med riktige kvalifikasjoner og kompetanse for europeiske markeder etableres et nytt teknisk senter.

Beyond Identity ble lansert i april 2020 av Silicon Valley-tungvekterne Jim Clark og Tom (TJ) Jermoluk og tilbyr teknologi for passordfri identitetshåndtering. Selskapets system eliminerer behovet for den i utgangspunktet usikre metoden med bruk av passord, og erstatter den med kontinuerlig, risikobasert autentisering og godkjenning. Systemet fungerer for forskjellige typer enheter og operativsystemer og fjerner friksjonen brukerne opplever når de blir tvunget til å bruke komplekse passord eller sikrere, men komplisert, tofaktorautentisering.