Fitbit med høstlansering

Fitbit med høstlansering

Lifestyle photo of Fitbit Morgan.

Nå kommer Fitbit Charge 5

Etter et år med usikkerhet og restriksjoner, hjemmekontor, lavere aktivitetsnivå og for mange en større mental belastning, har vi blitt utfordret på vårt syn om hva styrke er. Det å være sterk i dagens samfunn er mer enn hvor tungt vi kan løfte eller hvor fort vi kan løpe. Det handler også om psykisk styrke og hvordan vi har klart å møte motgang.

Fitbit har blitt enorme på treningsarmbånd og har globalt solgt over 400 millioner enheter. I går holdt Fitbit pressekonferanse og de avduket noe vel mange har forutsette en stund, nemlig en oppgradert utgave av den populære Charge 4. Det har vært spekulasjoner på om oppfølgeren til den populære Charge 4 ikke kom før i 2022, men nå er den altså presentert og rett rundt hjørnet. Årets utgave heter, noen som kan gjette? Riktig Charge 5, og den får en noen oppgradering i forhold til sin forgjenger.

Den vil komme i flere farger og remmer.

En annen kul ting er at Will Smith blir ny ambassadør for Fitbit. Som ambassadør vil han lage eksklusivt innhold til Fitbit-Premium i forbindelse med sin treningsreise.

Bilde: Fitbit

Har Fitbit Sense og Luxe paret seg?
Charge 5 blir en slags blanding av Fitbit Sense og Fitbit Luxe synes vi og det er i positiv forstand. Charge 5 er 10% tynnere enn forgjengeren og får nå AMOLED-fargeskjerm. Kassen er i rustfritt stål og nå har de også hentet sensorene for hjerterytme (EKG) og stressmåling(EDA) fra Sense og Charge 5 vil derfor kunne måle dette.

Batteritiden skal være på opp til respektable 7 dager. Det skal også være 25 klokketemaer å velge mellom, slik at man kan legge litt mer personlig preg på den.

Med Charge 5 følger også et seks måneders abonnement med Fitbit Premium, noe som gir Fitbit-brukerne enda større innsikt, praktisk veiledning og tilgang til mer enn 500 trenings- og meditasjonsøkter på klokken og i den tilhørende appen. Charge 5 inkluderer også innebygd GPS, 20 treningsmoduser og automatisk treningsgjenkjenning.

Google fastpair skal være på plass og det samme med Fitbit Pay der hvor det støttes.

Lanserer «Daily Readiness» som gir deg beskjed om du bør trene eller hvile

I tillegg lanserer de også sin nye tjeneste for Premium-brukere, funksjonen «Daily Readiness». Målet med funksjonen er å gi brukerne en forståelse av om kroppen er klar for en treningsøkt eller om man bør prioritere restitusjon i stedet. Hver morgen vil du få en poengsum basert på ditt nylige aktivitetsnivå, pulsvariabilitet (HRV) og søvnmønster de siste dagene. Du får også en analyse av hva som påvirket poengsummen din og ulike forslag, som et anbefalt Active Zone Minutes-mål og Premium-innhold, som skal hjelpe deg med å ta de beste avgjørelsene for kroppen din. Daily Readiness lanseres på Fitbit Charge 5, Sense, Versa 3, Versa 2, Luxe og Inspire 2 i løpet av høsten.

Charge 5 er tilgjengelig for 1799 NOK hos utvalgte forhandlere.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...