Windows 11 slippes 5 oktober

Windows 11 slippes 5 oktober

Med bare litt over to måneder etter annonsering, har Windows 11 fått en lanseringsdato

Microsoft annonserte i kveld dato for utrulling av Windows 11. Datamaskiner med Window 10 vil få oppgraderingen til Windows 11 gratis, såfremt den tilfredsstiller maskinvarespesifikasjonene til det nye operativsystemet.

Fjernet, fornyet, forvandlet og forbedret

Det er ikke bare det grafiske grensesnittet som har gjennomgått store forandringer. For de som husker overgangen fra Windows 7, til 8 og deretter 10 vil minnes de store forandringene i startskjerm/menyen. I Windows 8 forsvant oppstartslyden, som kommer tilbake først nå med Windows 11.

Foruten en oppusset Windows Store, og økt fokus på spillopplevelser er blant noen av de mange nyhetene som skal lokke sluttbrukere til å oppgradere. Med krav til TPM 2.0 vil maskinvaresikkerheten styrkes med funksjoner som Secure-Core PC og Windows Hello vil virksomheter få en sikrere plattform for å imøtekomme dagens og morgendagens trusselbilde.

Bli kjent med Windows 11

Ønsker du å bli bedre kjent med Windows 11 allerede nå?
Last ned Insider- preview ISO fra Microsoft sine nettsider og gi tilbakemeldinger på nye funksjoner og forbedringer du kunne tenke deg, eller bare bli bedre kjent med operativsystemet før lanseringsdagen.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...