Let’s get physical

Let’s get physical

La oss bli personlig, eller fysisk om du vil. Endelig en konferanse med personlig oppmøte når MVP- dagen og BMC inviterer publikum til fysisk konferanse

Endelig ser det ut som vi skal få komme oss bort fra skjermen når vi skal få oss en dose med kunnskap. Jeg tenker at de fleste begynner å kjenne på skjerm tretthet, og trang til å komme seg ut blant likesinnede nerder.

Det store spørsmålet nå er jo om foredragsholderne har rustet helt fast foran skjermen, eller om de fortsatt klarer å kravle seg opp på scene og se ansikter i mer enn 2 dimisjoner når de skal dele kunnskapen sin.

MVP- dagen fyller fem år

Først, størst og klar til påmeldinger er MVP Dagen i Oslo den 17. November, et heldags arrangement hvor Norsk Microsoft MVP’er (most valuable Professionals) tar for seg tema, «Få mest mulig ut av dine lisenser».

Lokale foredragsholdere for MVPdagen er anerkjent innenfor sine respektive grener av teknologibransjen. Faksimile: MVPdagen

I år er det 5 år siden tradisjonen med MVP dagen startet, dette blir feiret både med tett pakket program, 2 spor med 18 foredragsholdere og 17 sesjoner, samt en sosial samling etter på, rykte går om fantastiske premier.

Bergen Microsoft Community

Også lokale bruker grupper rundt i landet er i gang med å planlegge fysiske events. Bergen Microsoft Communit (BMC) har startet opp med forberedelser til sitt halvdags seminar den 25. November, foreløpig ingen agende, men har du lyst å holde et innlegg kan du sende inn forslag.

Har du en lokal brukergruppe mot kommende arrangement så send oss en rask artikkel med info så kan vi legge den ut her på ITproX.no

Test: Huawei Watch GT Runner

Huawei er i vinden med smartklokker og siste tilskudd er en suveren klokke med lang batteritid, mer presis pulsmåling, optimalisert for trening og løping, samt støtte for eksternt pulsbelte.