OnePlus lanserer OxygenOS 12 Open Beta

OnePlus lanserer OxygenOS 12 Open Beta

OxygenOS 12 Open Beta-versjonen for OnePlus 9 og 9 Pro

I dag lanseres den første OxygenOS 12-baserte Open Beta-versjonen for OnePlus 9 og 9 Pro. OxygenOS 12 gir en oppgradert opplevelse på et mer stabilt og strømsparende system med solid backend-støtte. Sammen med et oppdatert brukergrensesnitt og flere nye funksjoner, gir OxygenOS 12 en mer sømløs opplevelse og skal gi bedre effektivitet.

Nye OxygenOS 12 er optimalisert etter Burdenless-filosofien i tre aspekter: arbeid, hvile og lek, som bygger et rom fritt for press hvor det går an å slappe av.

Kort oversikt over nye funksjoner:

Design

Burdenless Design

Inspirert av James Turrells kunstverk Light and Space, har OnePlus jobbet hardt med å introdusere et oppdatert og nytt brukergrensesnitt i OxygenOS 12 som forbedrer brukervennligheten og gjennom et fleksibelt design:

 • Lys og plass

OnePlus har skapt et nytt design rundt lys og skygge, som gir en følelse av trygge og mentale bekvemmeligheter gjennom visuelle endringer.

 • Geometrisk dekonstruksjon

OnePlus forenklet grafikken i OxygenOS 12 ytterligere basert på geometrisk dekonstruksjon. Gjennom enklere typografi kan brukerne lettere få viktige meldinger, noe som gjør OxygenOS 12 mer inkluderende og relaterbart for brukere fra forskjellige kulturer og regioner.

 • Neumorfisme

Basert på enkelhet, forbedret OnePlus detaljer for å gi enbedre følelse ved å legge til skygger, subtile graderinger og tilpasning av hvert visuelle brukerscenario.

Arbeid

«Shelf» og OnePlus Scout

 • Den velkjente «Shelf» blir fullt oppgradert på OxygenOS 12 med et bredere spekter av tilpasninger for å skape den opplevelsen som passer best for ethvert behov.
 • For å forenkle driften og øke effektiviteten enda mer, ble OnePlus Scout integrerte i «Shelf». Denne funksjonen tilbyr en one-stop-tjeneste for alle søk som lar folk finne innhold på enheten, inkludert dokumenter, kontakter, musikkspor og websider.

Notater

 • For å gjøre arbeidet enklere og mer effektivt ble Note-appen fullstendig oppgradert med en rekke nye redigeringsfunksjoner.

Hvile

Work Life Balance 2.0 (WLB 2.0)

 • Med OxygenOS 12 utvider OnePlus opplevelsen til sine globale brukere med en oppdatert versjon – WLB 2.0, for første gang i Android-telefoner. I innstillingene for WLB-modus kan varsler og meldinger fra forskjellige apper kategoriseres i to moduser og sorteres etter prioritet.

Dark Mode

 • Basert på tilbakemeldinger fra OnePlus sine brukere, kan Dark Mode nå justeres med tre nivåer.

Lek

Spill – Toolbox 2.0

 • På OxygenOS 11.3 for Nord 2 tilbød OnePlus en solid spillopplevelse med Toolbox in Games, som støtter flytende FPS-vinduer, spill-filtre, innstillinger for bildefrekvens og mer. Med OxygenOS 12 bringer OnePlus disse funksjonene sammen med en oppgradert Toolbox 2.0 til alle OnePlus globale brukere, og tar spillopplevelsen til neste nivå.

Canvas AOD 2.0

 • Blant funksjonene OnePlus har lansert, er Canvas AOD en av de mest populære. Den nylig introduserte Canvas AOD 2.0 og blir tilgjengelig til flere brukere med OxygenOS 12.

Trygghet og pålitelig

Beskyttelse av brukernes personvern har ifølge OnePlus alltid vært en prioritet. Under hver iterasjon av OxygenOS har det alltid vært som mål å bygge et trygt og pålitelig system som beskytter brukernes personlige informasjon mot hacking og lekkasjer, noe som gir brukerne sikkerhet og tillit, sier OnePlus.

Dataisolering

 • Beskyttelsesmekanismen er også forbedret, samt tilgang til datalagring, noe som gjør det lettere for brukere å sortere personlige filer.

 

Lansering for andre modeller:

For øyeblikket er OBT tilgjengelig for OnePlus 9 og 9 Pro. Det vil komme til andre modeller (OnePlus 8, OnePlus 9R 5G, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Nord 2 5G, Nord 1, Nord CE 5G) i fremtidige oppdateringer.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...