Lansert i dag – dette er Windows 11

Lansert i dag – dette er Windows 11

Tirsdag 5. oktober lanseres Windows 11. Den nye brukeropplevelsen byr på en rekke oppgraderinger og nytt innhold, inkludert bedre sikkerhet, en enklere måte å jobbe på, samt en heftigere spillopplevelse.

Windows er død- lenge leve Windows. Mer passende kan det neppe sies etter at programvareselskapet gikk bort fra sitt mye diskuterte påstand om at Windows ikke er død, men versjonsnummer gjerne er. Vel, som vi nå vet, ikke helt.

Dette er Windows 11

I dag, tirsdag 5. oktober lanseres nemlig Windows 11. I en pressemelding forteller Christian Almskog og Dag Nyrud til ITproX at målet er at alle skal kunne få det beste ut av det nye operativsystemet. Hele brukeropplevelsen bringer deg nærmere det du liker å gjøre, den setter deg i stand til å produsere og være kreativ. Målet er at Windows 11 skal gi deg en følelse av å være hjemme, sier Christian Almskog, leder for Surface i Microsoft Norge.

Dag Nyrud, leder for Modern Work i Microsoft Norge,  presiserer at alle skal kunne mestre Windows 11. Vi har designet det slik at du uavhengig av alder, funksjonsevne, og bruksområde skal få den samme gode brukeropplevelsen. Det at operativsystemet skulle være tilgjengelig for alle, har vært en viktig forutsetning fra dag én, sier Nyrud.

Vi er stolte over at Windows 11 er den mest inkluderende versjonen av Windows noensinne, bygget sammen med og for personer med funksjonsnedsettelser

 – Dag Nyrud –  leder for Modern Work, Microsoft Norge.

Styrker produktiviteten og inspirerer til kreativitet

Vi multitasker mer enn noen gang på PC-en vår. Vi jobber gjerne på flere skjermer, har flere faner åpne og jobber på flere dokumenter i Word, PowerPoint og Excel samtidig.

Med Windows 11 gjør vi det enklere for deg å fokusere og være i din egen arbeidsflyt. Med Snap Layouts, grupper og Desktop kan man enkelt tilpasse arbeidsområdet slik at man maksimerer egen effektivitet – også når man bruker flere skjermer.

Christian Almskog. – Leder for Surface, Microsoft Norge.