Lansert i dag – dette er Windows 11

Lansert i dag – dette er Windows 11

Tirsdag 5. oktober lanseres Windows 11. Den nye brukeropplevelsen byr på en rekke oppgraderinger og nytt innhold, inkludert bedre sikkerhet, en enklere måte å jobbe på, samt en heftigere spillopplevelse.

Windows er død- lenge leve Windows. Mer passende kan det neppe sies etter at programvareselskapet gikk bort fra sitt mye diskuterte påstand om at Windows ikke er død, men versjonsnummer gjerne er. Vel, som vi nå vet, ikke helt.

Dette er Windows 11

I dag, tirsdag 5. oktober lanseres nemlig Windows 11. I en pressemelding forteller Christian Almskog og Dag Nyrud til ITproX at målet er at alle skal kunne få det beste ut av det nye operativsystemet. Hele brukeropplevelsen bringer deg nærmere det du liker å gjøre, den setter deg i stand til å produsere og være kreativ. Målet er at Windows 11 skal gi deg en følelse av å være hjemme, sier Christian Almskog, leder for Surface i Microsoft Norge.

Dag Nyrud, leder for Modern Work i Microsoft Norge,  presiserer at alle skal kunne mestre Windows 11. Vi har designet det slik at du uavhengig av alder, funksjonsevne, og bruksområde skal få den samme gode brukeropplevelsen. Det at operativsystemet skulle være tilgjengelig for alle, har vært en viktig forutsetning fra dag én, sier Nyrud.

Vi er stolte over at Windows 11 er den mest inkluderende versjonen av Windows noensinne, bygget sammen med og for personer med funksjonsnedsettelser

 – Dag Nyrud –  leder for Modern Work, Microsoft Norge.

Styrker produktiviteten og inspirerer til kreativitet

Vi multitasker mer enn noen gang på PC-en vår. Vi jobber gjerne på flere skjermer, har flere faner åpne og jobber på flere dokumenter i Word, PowerPoint og Excel samtidig.

Med Windows 11 gjør vi det enklere for deg å fokusere og være i din egen arbeidsflyt. Med Snap Layouts, grupper og Desktop kan man enkelt tilpasse arbeidsområdet slik at man maksimerer egen effektivitet – også når man bruker flere skjermer.

Christian Almskog. – Leder for Surface, Microsoft Norge.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...