Velkommen til ITproXs julenøtteknekkekonkurranse 2021

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!

Endelig er desember her og vi åpner snart første luke i vår tradisjonelle adventskalender. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITproX!

Hvordan knekke nøttene, sier du?

Vil du være med i trekningen av en eller kanskje flere julegaver, må du følge med på vår Facebook-side. Alle nøttene legges ut på Facebook daglig, og kommentarfeltet benyttes for å besvare de daglige nøttene med dine velvalgte ord.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Oppskrift på hvordan knekke julenøtter på ITproX:
* 1 stk. Kreativt Sinn
* En god porsjon innsats og engasjement
* En ekstra stor skje humor
* Et hint av ironi
* En ukjent mengde av kjærlighet
* En boks Voksende Julestemning.
* 1 stk. Element X (Evnen til å skille seg ut)

Piratentim, julenøttene i 2015

For humorens skyld, kan vi ta med en enkel oppskrift på hvordan nøttene kan knekkes, skrevet av vår alles kjære Piratentim i 2015-utgaven av julenøttene. Den kan du se til høyre.

Redaksjonen plukker ut det beste svaret samme kveld som julenøtten legges ut. Det er derfor et godt tips å legge inn ditt svar før det blir alt for sent på kveld.

Vinnersvaret kåres av redaksjonen, og vinneren vil bli kontaktet via Messenger på Facebook.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

Ta gjerne med deg vår felles Spotify-liste med julesanger når du går nøttene i møte!

 

Premieoversikt i årets nøtter

Merk: Listen er ikke uttømmende, og kan endres noe underveis i løpet av konkurransen. Artikkelen inneholder lenker til vår kommersielle partner, Prisguiden.no, som leverer oppdaterte priser og prishistorikk på produktene. 

Neato D10 robotstøvsuger med sterk sugekraft og lang batteritid

Flaggskipmodellen Neato D10 er en intelligent robotstøvsuger med presis lasernavigasjon og brukervennlig app. Batteritiden er på imponerende 150 minutter, noe som gjør at D10 er perfekt både i små og store hjem. Den utmerkede sugekraften gjør D10 til et spesielt godt valg for deg som har husdyr. D-formen og den brede børsten lar D10 komme til helt ut i hjørnene, mens det effektive filteret fanger opp både allergener og støvpartikler.

Neatos intelligente robotstøvsuger D10 finner i lekker, børstet, sølvfarget overflate som passer overalt. Denne støvsugeren kommer du ikke til å ville gjemme i garderoben!

D10s effektive filter fanger opptil 99,97 % av allergener og mikrostøvpartikler helt ned til 0,3 mikrometer. Den har dessuten en energigjerrig økomodus for vanlig støvsuging og en turbomodus som er tiltenkt områder som krever ekstra kraftig renhold.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Logitech Zone 900 støydempende trådløst headset

Bluetooth-headsett med støydempende mikrofon og utrolig lyd! Logitech Zone 900 får deg inn i sonen med overlegen lyd for samtaler og musikk, aktiv støydemping og støydempende mikrofon. Bruk Logitech Unifying-teknologien til å koble til opptil seks kompatible eksterne enheter med én mottaker. På den måten kan du holde deg fokusert, tilkoblet og være i sonen – uansett hvor du jobber.

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5 aktivitetsarmbånd kan skilte med et stilig design i rustfitt stål og vil hjelpe deg med å få oversikt over og forbedre din livsstil. Du kan måle puls, aktivitet, søvn, stressnivå og menstruasjonssyklus, og du kan enkelt koble den til din smarttelefon for å vise notifikasjoner og meldinger direkte på håndleddet ditt.

Fitbit Charge 5 registrerer presist data fra dine trenings- og sportsaktiviteter. Enten du liker å holde på med yoga, ri, svømme, jogge eller trene på treningssenter, har aktivitetsarmbåndet det som skal til med sine 20 treningsmoduser. Ved hjelp av den innebygde pulsmåleren får du oversikt over puls og pulssoner direkte på håndleddet. Enheten kan automatisk registrere hvilken øvelse du holder på med, og med det slipper du å aktivere dette manuelt. I tillegg måler den presist tempo og avstand i sanntid takket være den innebygde GPS-en. Armbåndet gir deg oversikt over treningsintensiteten på kart og den dedikerte smarttelefon-appen. Svømmere vil sette pris på muligheten for å registrere avstand, fart og antall lengder.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

JayBird Freedom 2

JayBird Freedom 2 trådløse in-ear hodetelefoner er skapt for de som løper. De har et fantastisk lydbilde, 8 timers batteritid og en komfortabel passform – alt samlet i et eksklusivt design.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Arlo Essential Spotlight XL

Arlo Essential XL Spotlight Camera White VMC2032 er kameraet som raskt setter deg i gang med smart overvåkning. Du får samme funksjonalitet som i tidligere Essential-modeller, men med et oppdatert, oppladbart batteri som gir hele 12 måneders batteritid per lading. Kameraet kobles enkelt til WiFi-nettverket ditt uten behov for en basestasjon. Det har et oppladbart batteri og gir deg, i tillegg til veldig høy bildekvalitet med Full HD-oppløsning, toveiskommunikasjon, bevegelsesdeteksjon, nattsyn i farger og innebygd lyskaster og sirene. Alt i et solid ytre som tåler tøffe værforhold. Essential XL lar deg se alle nødvendige detaljer.

Den innebygde lyskasteren har en rekkevidde som lyser opp sju meter foran kameraet. For å ønske gjestene en lys velkomst kan de aktiveres manuelt, eller automatisk hvis ubudne gjester tråkker inn på området. Dessuten sørger lyskasteren for at du kan se farger i mørket. Arlo Essential XL-kameraene er laget for å kunne brukes både inne og ute, og er derfor værbestandige. Kameraene vil kunne gjøre sin jobb uansett om det blåser, regner eller snør og tåler alt fra -20 °C til 45 °C.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air

Logitech UltraThin Keyboard Cover er et praktisk deksel med vannavstøtende Bluetooth-tastatur tilpasset din iPad Air. Det trådløse tastaturet kobles til nettbrettet via Bluetooth og kommer med taster i full størrelse, samt praktiske iOS-hurtigtaster for enkel kontroll. Dekselet festes sikkert med den magnetiske lukkefunksjonen SecureLock. Dekselet kan foldes i ulike posisjoner enten du skal lese, se video eller spille – og med sin 7.3 mm tykkelse gir dekselet en slank design

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Logitech Harmony 665 universal fjernkontroll

Avansert infrarød universell fjernkontroll med fargeskjerm. Med én universell fjernkontroll kan du erstatte opp til 10 andre fjernkontroller, og si adjø til rotete stuebord. Harmony 665 fungerer mot over 270.000 underholdningsenheter fra over 6000 ulike merker – fra TV’er til spillkonsoller og multimediastasjoner.

Nokia G50 Smarttelefon 5G-klar

5G-klar smarttelefon fra Nokia, utstyrt med Qualcomm Snapdragon 480 5G Mobile-plattformen.

Nokia G50 er en super telefon nå, og den er laget for å bli enda bedre. Den blir enda bedre når den kobles til et 5G-nettverk, takket være Qualcomm Snapdragon 480 5G Mobile-plattformen, som er designet for optimalisering av fremtidens teknologi. En smartere smarttelefon, rett og slett.

Trippelkamera på 48MP og stor HD+-skjerm på 6.82″.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

JayBird Sport X3 trådløse in-ear hodetelefoner

Jaybird X3 trådløse in-ear-hodetelefoner er utstyrt med patenterte sportsøreplugger som sitter stødig og behagelig, Bluetooth, førsteklasses lyd, svetteresistent design og hele 8 timers avspillingstid. Jaybird X3 trådløse in-ear-hodetelefoner hjelper deg gjennom all slags trening med musikk på ørene og full bevegelsesfrihet takket være trådløs Bluetooth-tilkobling. Det meget kompakte designet gjør at proppene passer perfekt selv når du bruker hjelm.

Jaybird X3 leverer enestående ytelse som kan måle seg med de fremste konkurrentene innen kablede hodetelefoner. Du kan enkelt koble hodetelefonene til f.eks. mobiltelefon eller en annen musikkenhet.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Logi BASE ladestativ

Logi BASE ladestativ med Smart Connector™ passer perfekt til din iPad Pro™. Logi BASE er designet i samarbeid med Apple, og benytter Smart Connector for å gi en enkel drop-and-og lademulighet for din iPad Pro. BASE gir deg også den perfekte visningsvinkelen når din iPad står på et bord, pult eller nattbord. Ladestativet har en stødig anti-slip pad og er laget av høykvalitets-aluminium.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Logitech MX Anywhere 2S

MX Anywhere 2S er musen som øker produktiviteten din, uansett om du jobber på en kafé, i en flystol, i et hotellrom eller i et møte utenfor kontoret. Arbeid sømløst med opptil tre datamaskiner bare ved å flytte pekeren mellom skjermene og kopiere og lime inn innhold fra en til en annen ved hjelp av Flow-teknologi. La arbeidsdagen fly forbi med Logitech MX Anywhere 2S Graphi mus med funksjoner som 200 – 4000 DPI og 70 dagers brukstid per lading.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Canon Pixma TS3350 Multifunksjonsskriver

Den kompakte og allsidige PIXMA TS3350-serien har en enkel trådløs tilkobling, en enkel 1,5″ svarthvitt LCD-skjerm og FINE-kassetter med Xl-alternativ, som gir skarp dokumenttekst og livfulle bilder uten kanter på opptil 13 x 18 cm. Praktisk multifunksjon og enkel trådløs oppkobling. Skriv ut, skann og koble til skyen med appen Canon PRINT, eller skriv ut med AirPrint (iOS) og Mopria (Android).

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Kingston XS2000 500GB ekstern SSD

Kingstons XS2000 Portable SSD bruker USB 3.2 Gen 2×2-hastigheter for å levere neste generasjons ytelse i en kompakt, ekstern stasjon. Med lynrask overføringshastighet på opptil 2000 MB/s gir XS2000 forbedret produktivitet med lite avbrudd. XS2000 tilbyr høyhastighets lagringsalternativer på opptil 2TB for å laste opp og redigere bilder i høy oppløsning, 8K videoer og store dokumenter på et blunk.

Stasjonen er fremtidssikret for å holde tritt med lagringskrav og kompatibel med de fleste enhetene. Den kobles til med USB Type-C, slik at innholdsskapere får tilgang til dataene sine hvor som helst på en PC eller mobilenhet. Uansett om du går mellom jobb-, lek- og lidenskapsprosjekter, har XS2000 en avtagbar, robust ermet og IP55-vurdering som tåler vann og støv, noe som gjør den til en perfekt følgesvenn for fotografering på stedet eller eventyr.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Netgear Insight Wax610 Wifi aksesspunkt

Netgear WAX610. Maksimal dataoverføringshastighet: 1800 Mbit/s, Maksimal dataoverføringshastighet (2.4 GHz): 600 Mbit/s, Maksimal dataoverføringshastighet (5 GHz): 1200 Mbit/s. Sikkerhetsalgoritmer: EAP-PEAP,EAP-TLS,EAP-TTLS,PEAP,WPA,WPA2,WPA2-Enterprise,WPA3, SSID-funksjoner: SSID-sending, SSID-sending av/på.

Logitech Slim Combo 12.9″ tastatur

Bakbelyst tastaturetui med Bluetooth for iPad Pro 11 tommer (1., 2. og 3. generasjon), 12,9 tommer (3. og 4. generasjon). Tre forskjellige bruksmoduser sikrer at du alltid kan jobbe med maksimal effektivitet uansett hvor du er – ved et kafébord, skrivebord eller til og med i fanget ditt. Dette lette alt-i-ett-etuiet beskytter både forsiden og baksiden av enheten din. Det har til og med en praktisk holder der du kan lade og oppbevare Apple Pencil (2. gen.).

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Logitech M190 trådløs mus

Logitech M190 er en mus i full størrelse. Den har en behagelig avrundet utforming som følger den naturlige kurven til middels store til store hender.

Du jobber trådløst og beveger deg fritt – fra opptil 10 meter unna – så og si uten forsinkelser.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Tile Mate Essentials sporingsbrikker

En pakke med fire bluetooth-sporingsbrikker; Tile Mate, Tile Slim og Tile Sticker.

Tile Mate er en sporingsbrikke for f.eks. nøkkelknippet og har en rekkevidde på opptil 75m. Tile Slim er på størrelse med et kredittkort og er perfekt for å holde kontroll på lommeboka. Har en rekkevidde på opptil 60 m, og med det integrerte batteriet holder den i opptil 3 år. Tile Sticker er vannbestandig og kan festes rett på f.eks. en skrutrekker eller under setet på en sykkel. Har en rekkevidde på opptil 75m, og med det integrerte batteriet holder den i opptil 3 år.
For ordens skyld, Tile Pro har 120 meter rekkevidde.

Crowd GPS hjelper deg med å finne den selv om avstanden til mobilen din er for stor. Hvis noen andre Tile-brukere er i nærheten av sporingsbrikken din, får du et varsel på et kart hvor den befinner seg. Sporingsbrikken fungerer omvendt også: Hvis du trykker på sporingsbrikken, piper mobiltelefonen din (selv om den er satt på lydløs). Støtte for Amazon Alexa og Google Assistant. Enhetene er kompatible med mobiler som har Bluetooth LE.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Logitech M590 Silent trådløs mus

Jobber du i et kontorlandskap der du er avhengig av å kunne konsentrere deg, uten forstyrrende elementer? Med M590 Multi-Device Silent trådløs mus fra Logitech jobber du stille og effektivt. M590 reduserer over 90 % av klikkelydene mens gummihjulene gjør skrollingen til en lydfattig opplevelse. Kvalitetsføttene gjør det mulig for musen å gli nesten lydløst over skrivebordet.

Arbeid stille og effektivt med M590 Multi-Device Silent trådløs mus fra Logitech. M590 reduserer over 90 % av klikkelydene og gummihjulene gjør skrolling til en lydfattig opplevelse. To tommelknapper gir deg enkel navigering når du surfer. Du kan programmere knappene etter egne preferanser – last ned Logitech Options-programvare og gi dem funksjonene du trenger. Musen drives av ett AA-batteri og holder til ca. 2 års bruk.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Qnap nettverkslaging NAS TS-251D-4G

Lagre alle de viktige filene dine og multimedia på en og samme plass. Denne NAS-enheten er laget for profesjonelt kontorbruk og for lagring av mediefiler, og kan også brukes som et trådløst tilgangspunkt for å gjøre det enklere for dem som jobber med store multimediafiler.

Qnap TS-251D-4G NAS-tårn er et godt alternativ for et personlig NAS-system på inngangsnivå med rask dataoverføring og strømeffektivitet, og har alt du trenger fra et lite NAS-oppsett på inngangsnivå. Tårnet er utstyrt med en Intel Celeron quad core 2,0 GHz prosessor for anstrengelsesfri lagring og styring av data. Effektiv maskinvare- og programvareoptimalisering gjør at prosessoren oppnår en lese- og skrivehastighet på 225 MB/s.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Logitech MK295 Silent

Den innovative SilentTouch-teknologien fjerner over 90 % forstyrrende lyder for deg og alle rundt deg. Samtidig beholder du den kjente skrive- og klikkefølelsen fra verdens mest solgte tastatursett. Tastaturet i full størrelse gir deg det du trenger i en elegant og effektiv design. Åtte praktiske hurtigtaster og forenklet dataregistrering og navigasjon med det numeriske tastaturet.

Glem avbrudd og forsinkelser takket være en sterk, pålitelig 2,4 GHz trådløs tilkobling med 10 meters rekkevidde. Frigjør plass på skrivebordet med en USB-mottaker. Den er så liten at du kan la den stå i datamaskinen.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

Jaybird Freedom Special Edition

JayBird Freedom Special Edition trådløse in-ear hodetelefoner er skapt for løping, og kommer med god lyd, 8 timers batteritid og behagelig passform – alt samlet i et eksklusivt design.

Disse høretelefonene er spesiallaget for en aktiv livsstil. Om du løper i regnet eller gjennom søle kan du være sikker på at disse høretelefonene takler varmen, fuktigheten og svetten du utsetter dem for. Et førsteklasses vannresistent materiale sørger for at høretelefonene dine er vanntette. Innebygd mikrofon og strategisk plasserte kontrollknapper lar deg pause sangen, skifte spor, justere volumet, svare innkommende samtaler helt uten problemer.

Se beste pris, prishistorikk og få prisvarsel på Prisguiden.no

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...