Beyond Identity blir med i Microsoft Intelligent Security Association

Beyond Identity blir med i Microsoft Intelligent Security Association

Cybersikkerhetsleverandøren Beyond Identity har nå blitt medlem av MISA (Microsoft Intelligent Security Association), et samarbeid mellom uavhengige programvareleverandører og tjenesteleverandører som har integrert sine løsninger med Microsofts sikkerhetsprodukter. Gjennom samarbeidet kan cybersikkerheten styrkes slik at det blir lettere å beskytte seg mot ulike former for sikkerhetstrusler.

Microsoft nominerer selskaper til MISA når deres løsning sammen med Microsoft-produkter gjør brukerne sikrere. Beyond Identity ble valgt for MISA fordi plattformen bruker Microsofts Endpoint Manager-funksjoner for enhetsadministrasjon. Disse kombineres med Beyond Identitys egen sikkerhetsløsning for å vurdere risikoen for tilgang til ulike IT-ressurser.

Utfordringen som Beyond Identity løser er knyttet til virksomheter som har problemer med å sikre alle enheter og brukere når de bruker sine SaaS-applikasjoner. De trenger mer sikker og fleksibel kontroll over hvem som får tilgang til hva. Mange cybertrusler kan stoppes ved at virksomheter kan vurdere om en brukers enhet er sikker på en god måte.

– Det er veldig positivt at vi nå er en del av MISA og kan delta i fellesskapet deres, sier Kurt Johnson, leder for strategi og forretningsutvikling i Beyond Identity.

Mange av kundene våre sier at de trenger mer kontroll over enheter som har tilgang til sensitiv informasjon og IT-ressurser. Vår integrasjon gjør dette mulig for dem. Som partner av Microsoft i MISA blir integrasjon med Microsoft Endpoint Manager en viktig del av å ta sikre autentiseringsbeslutninger og gjør det vanskeligere å overta brukerkontoer.

– Kurt Johnson, leder for strategi og forretningsutvikling i Beyond Identity.

– Medlemmene i Microsoft Intelligent Security Association integrerer løsningene sine med Microsoft, noe som gir dem bedre synlighet og forbedrer beskyttelsen mot cybertrusler. Ved å utvide Microsofts sikkerhetsfunksjoner ved hjelp av dette økosystemet hjelper vi våre vanlige kunder, sier Maria Thomson, leder av Microsoft Intelligent Security Association.

Beyond Identitys løsninger inkluderer:

  • Beyond Identity Secure Work – beskytter virksomheters SaaS-applikasjoner og skyressurser ved å fjerne passord og begrense tilgangen til kun sikre enheter. Hver enhet er knyttet til en spesifikk bruker og løsningen sikrer også at enheten er riktig konfigurert og har riktige sikkerhetsinnstillinger og sikkerhetsprogramvare.
  • Beyond Identity Secure DevOps – tetter et viktig sikkerhetshull ved å beskytte programvare i utvikling mot trusler, inkludert de som kommer fra innsidere i organisasjonen. Bare de godkjente utviklerne og deres enheter kan endre koden. Dette betyr at all kildekode kan stoles på og at det er mulig å finne ut hvordan den ble til.
  • Beyond Identity Secure Customers – lar bedrifter bygge inn Beyond Identitys autentiseringsfunksjoner i sine egne applikasjoner. Dette gjør at bedrifter kan tilby sine kunder friksjonsfri tilgang ved å unngå passord eller ulike mer eller mindre kompliserte påloggingsløsninger.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...