Introduserer en ny form for automasjon: #Hyperautomasjon

Introduserer en ny form for automasjon: #Hyperautomasjon

Selskapet Boomi lanserer nå flere nye satsninger for å skape en fremtid med intelligent sammenkobling og hyperautomatisering.

En av de største utfordringene for IT-ledere er å legge en tydelig strategi for bruken av skytjenester. En ny global undersøkelse, gjennomført av Vanson Bourne på oppdrag fra Boomi, viser at 55 prosent av bedrifter sliter med å modernisere og gjennomføre innovasjon i den hastigheten som trengs.

I takt med at bedrifter øker hastigheten i et felles race for modernisering, har det oppstått et behov for å knytte sammen store mengder data, applikasjoner og mennesker. Vi jobber nå med å løse noen av de viktigste problemene næringslivet har i dag og endrer måten de jobber med integrasjon ved å bryte ned datasiloer og arbeidsprosesser. Hyperautomatisering representerer det neste skrittet i denne utviklingen og vi legger til rette for at bedrifter kan få til morgendagens innovasjon.

– Chris McNabb, adm. Dir i Boomi.

Fremtidens bedrifter er hyperautomatiserede
Ifølge analyseselskapet Gartner må fremtidens bedrifter være mer fleksible og vil få et behov for å fokusere på automasjon av så mange prosesser som overhodet mulig. Derfor satser Boomi nå på hyperautomatisering.

Boomi-flow: Skjermdump – ITproX.no

Hyperautomatiserte prosesser strekker seg lengre enn tradisjonell automasjon av arbeidsprosesser og utnytter kunstig intelligens og maskinlæring (AI/ML), struktureret prosessorkestrering, automatisering av forretningsregler, hendelsesdrevet automatisering, sentrale komponenter i skybaserte integrasjonsplattformer (iPaaS) og automatisering av robotprosesser (RPA).

Gartner anslår at over 56 prosent av bedrifter i gjennomsnitt satser på fire hyperautomatiserte prosjekter nå, og de toneangivende selskapene har over 10 slike prosjekter underveis.
Men flere av selskapene har hatt utfordringer med å realisere disse prosjektene fordi dagens IT-avdelinger ikke er raske nok til å innovere. Løsningen ligger i integrasjonsteknologi.

Introduserer nye løsninger
• For å gjøre integrasjon raskere har Boomi utviklet Event Streams. En ny tjeneste som består av en eventdreven IT-arkitektur (EDA). Denne sørger for full integrasjon av eventbasert data og øker dermed hastigheten, fleksibiliteten og skalerbarheten i alle hybride IT-miljøer. Dette gir bedrifter mulighet til å bygge og skalere opp på få minutter, noe som før tok flere dager.

• Discover Catalog: Et biblotek av kjøreklare integrasjoner, såkalte ”connectors”, som er klar til fri bruk i Boomis plattform. De kan brukes som de er eller skreddersys til spesifikke bruksscenarier.
Boomi har i dag 18.000 bedriftskunder og over 100.000 brukere, og 800 samarbeidspartnere.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...