Tile og Lenovo samarbeider for å gjøre den nye ThinkPad X1-serien enkel å finne igjen

Samarbeidet utvider Tile sin voksende innebygde PC-virksomhet ytterligere

Tile – selve pioneren innen gjenfinningsteknologi – fortsetter å øke sin tilstedeværelse innen PC-markedet gjennom lanseringen av Tile-aktiverte Lenovo ThinkPad X1. Lenovos helt nye X1 Carbon 10th Gen, X1 Yoga 7th Gen og X1 Nano 2nd Gen vil være aktivert med Tile sin gjenfinningsteknologi, noe som gjør det enkelt for brukere å finne laptopen selv når den er offline.

Dette samarbeidet etterfølger Tile sin integrasjon med HP og markerer en bemerkelsesverdig utvidelse innen kategorien og bidrar til videre vekst som den foretrukne gjenfinningsløsningen for PC-eiere over hele verden.

– Grensene mellom jobb, skole og hjem har blitt stadig mer uklare, noe som gjør det enda viktigere for folk å føle seg trygge på at de kan holde oversikt over den bærbare datamaskinen sin enten de er hjemme, på kontoret, på kaffebaren eller på farten. Vårt samarbeid med Lenovo utvider Tile sine gjenfinningsmuligheter til millioner av ThinkPad-PCer gjennom våre gratis Windows- og mobilapper, noe som gir forbrukerne ekstra trygghet og vet at de kan komme seg gjennom dagen uten å tenke på å miste sin bærbare datamaskin.

– CJ Prober, administrerende direktør i Tile.

For å gjøre de nye ThinkPad X1 laptopene gjenfinnbare, laster brukere ganske enkelt ned og installerer Tile Windows-appen fra Microsoft Store og aktiverer ThinkPad som en Tile, helt gratis. De kan deretter finne ThinkPaden ved å bruke Tile-appen på hvilken som helst Android- eller iOS-smarttelefon, selv om den er slått av og offline, i opptil 14 dager.

Når du finner PCen i nærheten kan Tile-appen brukes til å ringe PCen innenfor en Bluetooth-rekkevidde på opptil 250 fot (ca 75 meter). Hvis en brukers PC er utenfor Bluetooth-rekkevidden, kan de bruke Tile-appen for å se dens nyeste plassering eller få sikker hjelp fra Tiles globale nettverk for å hjelpe til i deres søk. De nye Tile-aktiverte ThinkPad X1 PCene vil være tilgjengelig for kjøp fra og med mars 2022.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...