E-post langt mer sårbar enn nedlasting av filer: HP Wolf Security Threat Insights

HP publiserte nylig sin nyeste globale HP Wolf Security Threat Insights Report som gir en analyse av virkelige cybersikkerhetsangrep.

Her fremhever de nye teknikker som brukes av nettkriminelle.

Her er noen av nøkkelfunnene:

  1. 13% av skadelig e-post isolert hadde kommet igjennom minst en e-post gateway skanner.
  2. Trusler brukte 136 forskjellige filtyper i deres forsøk på å infisere organisasjoner.
  3. 77% av skadelig programvare som ble oppdaget ble levert via e-post, mens nettnedlastinger var ansvarlige for 13%.

Bemerkelsesverdige trusler inkluderte:

En målrettet kampanje ved hjelp av ondsinnede PowerPoint-tilleggsfiler (PPA) for å levere AgentTesla RAT, slik at angripere kan spionere på og til og med ta kontroll over kompromitterte endepunkter.

En MirrorBlast e-post phishing-kampanje designet for å spre FlawedGrace Remote Access trojan, som delte TTPer med den beryktede trusselgruppen TA505.

Et falskt Discord-installasjonsnettsted ble oppdaget, og lurte besøkende til å laste ned RedLine-infostealer og lagret personlig informasjon.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...