Netgear og Crestron inviterer til storstilt europeisk roadtrip

Kommer til Oslo og Bergen, mai 2022

Netgear annonserer i dag Crestron Next Road Trip Europe – en turné med et mobilt opplevelsessenter med 38 stopp i 19 land. Traileren vil tilby besøkende et sikkert miljø der de kan få en-til-en-demoer av de nyeste teknologiene fra Crestron og Netgear.

Det mobile opplevelsessenteret vil presentere hele Crestrons portefølje av innovative løsninger til det hybride arbeidsmiljøet, klasselokaler og offentlige institusjoner. Netgear er offisiell nettverkspartner på turen, som også vil inneholde en rekke av Netgears Pro AV-switcher.

Dato og sted:

 

Vi er stolte av å samarbeide med en markedsleder som Netgear i forbindelse med disse arrangementene. Vi har lansert en rekke glimrende produkter de siste par årene, og har enda mer på planen for tiden fremover. Vi gleder oss til å vise frem alt dette over hele Europa. Noen kunder er kanskje tilbakeholdende med å reise i disse tider, og derfor kommer Crestron Next Road Trip ut med tilpassede og sikre opplevelser tett på der folk er.

– Annelies Kampert, VP og general manager hos Crestron Europe.

 

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...