Netgear og Crestron inviterer til storstilt europeisk roadtrip

Kommer til Oslo og Bergen, mai 2022

Netgear annonserer i dag Crestron Next Road Trip Europe – en turné med et mobilt opplevelsessenter med 38 stopp i 19 land. Traileren vil tilby besøkende et sikkert miljø der de kan få en-til-en-demoer av de nyeste teknologiene fra Crestron og Netgear.

Det mobile opplevelsessenteret vil presentere hele Crestrons portefølje av innovative løsninger til det hybride arbeidsmiljøet, klasselokaler og offentlige institusjoner. Netgear er offisiell nettverkspartner på turen, som også vil inneholde en rekke av Netgears Pro AV-switcher.

Dato og sted:

 

Vi er stolte av å samarbeide med en markedsleder som Netgear i forbindelse med disse arrangementene. Vi har lansert en rekke glimrende produkter de siste par årene, og har enda mer på planen for tiden fremover. Vi gleder oss til å vise frem alt dette over hele Europa. Noen kunder er kanskje tilbakeholdende med å reise i disse tider, og derfor kommer Crestron Next Road Trip ut med tilpassede og sikre opplevelser tett på der folk er.

– Annelies Kampert, VP og general manager hos Crestron Europe.

 

Test: Huawei Watch GT Runner

Huawei er i vinden med smartklokker og siste tilskudd er en suveren klokke med lang batteritid, mer presis pulsmåling, optimalisert for trening og løping, samt støtte for eksternt pulsbelte.

Produktomtale: AOC U28P2A

AOC har sine røtter helt tilbake i 1934 da Continental Radio and Television Corporation ble startet opp i Chicago. Siden har de gått gjennom en rekke navneendringer, men de begynte å produsere farge-TV i...