Ny Beoplay: Spill- og multistream satsning fra Bang & Olufsen

Ny Beoplay: Spill- og multistream satsning fra Bang & Olufsen

Xbox, PlayStation, mobilspill og produktivitet-i-ett fra Bang & Olufsen

Bang & Olufsen har nå lansert en ny modell i sin trådløse serie av spillhodetelefoner, Beoplay Portal. Den nye modellen er kompatibel med PC- og Playstation-konsoller, i tillegg til mobile enheter.

Xbox og Playstation

Nylanseringen gir Bang & Olufsen et tilskudd til høstens Portal- utgave som var designet for Xbox.
Mulighetene for bruk til både spill og hverdag gjør Beoplay Portal til et unikt og sterkt produkt i markedet. I tillegg til flere tilkoblingsmuligheter kan den nye modellen blant annet skilte med en ny trådløs tilkoblings-dongle og forbedret batterilevetid med opptil 42 timer.

Flerstrøms 

Den nye Beoplay Portal-modellen tilbyr trådløs 2.4GHz-tilkobling for PC og PlayStation, som gjør den til det ultimate lydproduktet på tvers av konsoller. Med dual-audio-strømming er hodetelefonen designet for enkel og funksjonsrik tilkobling – enten det er snakk om gaming, å høre på musikk, eller å ringe. Introduksjonen av den nye trådløse tilkoblings-donglen gir raskere tilkobling på tvers av PC, PlayStation eller andre USB-C-enheter, med sømløse overganger mellom trådløst og kablet bruk.

Bang & Olufsen addresserer med dette ikke bare utfordringene for gamere for konsoll, men  med Bluetooth 5.1 med aptX Adaptive-teknologi for gaming «på farten». Dual-audio-strømming gir også muligheten for varsler og lyd fra flere enheter samtidig – et kjærkomment tilskudd for mange.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...