Ny Beoplay: Spill- og multistream satsning fra Bang & Olufsen

Ny Beoplay: Spill- og multistream satsning fra Bang & Olufsen

Xbox, PlayStation, mobilspill og produktivitet-i-ett fra Bang & Olufsen

Bang & Olufsen har nå lansert en ny modell i sin trådløse serie av spillhodetelefoner, Beoplay Portal. Den nye modellen er kompatibel med PC- og Playstation-konsoller, i tillegg til mobile enheter.

Xbox og Playstation

Nylanseringen gir Bang & Olufsen et tilskudd til høstens Portal- utgave som var designet for Xbox.
Mulighetene for bruk til både spill og hverdag gjør Beoplay Portal til et unikt og sterkt produkt i markedet. I tillegg til flere tilkoblingsmuligheter kan den nye modellen blant annet skilte med en ny trådløs tilkoblings-dongle og forbedret batterilevetid med opptil 42 timer.

Flerstrøms 

Den nye Beoplay Portal-modellen tilbyr trådløs 2.4GHz-tilkobling for PC og PlayStation, som gjør den til det ultimate lydproduktet på tvers av konsoller. Med dual-audio-strømming er hodetelefonen designet for enkel og funksjonsrik tilkobling – enten det er snakk om gaming, å høre på musikk, eller å ringe. Introduksjonen av den nye trådløse tilkoblings-donglen gir raskere tilkobling på tvers av PC, PlayStation eller andre USB-C-enheter, med sømløse overganger mellom trådløst og kablet bruk.

Bang & Olufsen addresserer med dette ikke bare utfordringene for gamere for konsoll, men  med Bluetooth 5.1 med aptX Adaptive-teknologi for gaming «på farten». Dual-audio-strømming gir også muligheten for varsler og lyd fra flere enheter samtidig – et kjærkomment tilskudd for mange.

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...