Opera lanserer betaversjon av VPN Pro: En abonnementstjeneste for sikker surfing

Nettleserleverandøren utvider porteføljen sin med den nye VPN-Pro abonnementstjenesten. En premium VPN-tjeneste som gir Opera-brukere ekstra sikkerhet og personvern, og som kan brukes til å sikre all trafikk på mobiltelefonen uten å måtte installere noen ny app.

Allerede for mer enn fem år siden ble Opera den første nettleseren til å tilby en gratis, innebygd VPN-tjeneste, som var begrenset til nettleseren.

Totalbeskytt Android-eneheten din med Opera VPN Pro

Operas mål har alltid vært å tilby god og intuitiv nettsikkerhet. Mens man med frittstående VPN-applikasjoner må installere en separat app og registrerer konto, trenger eksisterende Opera-brukere kun å abonnere på VPN Pro ved å bruke sin Opera sync-konto. VPN Pro tilbyr forbedret sikkerhet til hele brukerens enhet og kan beskytte opptil seks forskjellige Android-enheter under samme abonnement. Brukerdata forblir tryggere takket være en beskyttelsesmur med sterk kryptering, uansett hvilken applikasjon som brukes på enheten.

 Akkurat som Operas gratis VPN-tjeneste er VPN Pro også en “no-log” tjeneste. Den tilbyr tilgang til over 3000 private høyhastighets nettverksservere på over 30 virtuelle steder rundt om i verden.  Det betyr at brukere kan strømme, laste ned filer og surfe på nettet trygt og rekordrask. I tillegg kan brukere benytte seg av funksjonen datasparingsmodus sammen VPN Pro for å sikre at de får så mye ut av dataplanene sine som mulig.

Personvern er blant brukernes viktigste prioriteringer

Hjemme og på offentlig nett forsøker som regel nettsteder og annonsører å identifisere og overvåke brukernes aktivitet. Ifølge en europeisk undersøkelse Opera gjennomførte i desember svarer omtrent halvparten av respondentene at økt personvernbeskyttelse er en av de tre viktigste prioriteringene for valg av nettleser. Samtidig svarer i snitt hver fjerde person at de allerede abonnerer på en abonnementsløsning for VPN-tjenester. Det er med andre ord liten tvil om at sikkerhet blir stadig viktigere for brukere.

Vi i Opera har alltid fokusert på å sikre brukernes personvern ved å introdusere nye, integrerte tjenester som beskytter dem når de surfer på nettet. Denne undersøkelsen bekrefter en økende trend i interesse og etterspørsel etter pålitelig beskyttelse av hele enheten. Derfor er lanseringen av VPN Pro et logisk skritt for Opera.

– Stefan Stjernelund, produktsjef i Opera for Android

VPN Pro kan brukes på Android 6.0 og nyere, og som et åpningstilbud koster beta-versjonen 25 kroner for en enkel-måned, og 50 kroner for tre måneder.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...