Legenden 8210 er tilbake

Nokia med tre nye ikoniske mobiltelefoner

Nokia med tre nye ikoniske mobiltelefoner

Mer nostalgi fra Nokia

I en pressemelding fikk vi i dag vite at Nokia (HMD) i august lanserer Nokia 8210 4G, Nokia 2660 Flip og Nokia 5710 XpressAudio sammen med et robust og rimelig nettbrett med navnet Nokia T10.

De tre nye modellene, også kalt «funksjonstelefoner» skal by på et alternativ til folk som ønsker å dempe den digitale avhengigheten og «alltid på»-kulturen eller rett og slett til deg som vil ha en enkel ekstratelefon. I tillegg lanseres en mer kompakt utgave av HMD Globals første nettbrett, kalt Nokia T10, som er perfekt til å ta med på farten.

De nye telefonene lanseres på et tidspunkt der 90-tallets forbrukerkultur har blusset opp. Og midt i en usikker tid, der vi fortsatt opplever økende levekostnader, understreker HMD Global sitt engasjement for å sikre at alle har tilgang til teknologi i både telefon og nettbrettkategoriene som er både overkommelig prismessig og som holder lenge.

Den klassiske Nokia-arven kombineres med innovasjon i vår funksjonstelefon-portefølje. Denne ikoniske serien vinner frem som en betrodd ledsager til alle kommunikasjonsbehov. Samtidig innfrir vi våre løfter om å levere lang levetid til nettbrettmarkedet. Innovasjon er like viktig som arv og kultur i vårt sortiment, noe som blir tydelig med nye Nokia 5710 XpressAudio – en funksjonstelefon bygget for det 21. århundre, der forbrukeren både får god lyd og frihet gjennom banebrytende design, sier Claus Dahl som er GM Area North | HMD Global

Nokia 8210 4G: Reinkarnert stilikon

Nokia 8210 4G – det nyeste tilskuddet til Originals-familien – hyller ikoniske Nokia 8210, som ble lansert i 1999 ved Paris Fashion Week. Nye Nokia 8210 4G leverer flere ukers standby-batteritid – akkurat som i gode gamle dager – og som om det ikke var nok til å få folk til å sperre opp øynene, leverer den også et nytt, minneverdige design og signaturholdbarhet i kombinasjon med 4G og VoLTE, en 2,8 tommer stor skjerm og et intuitivt brukergrensesnitt.

Bilde: Nokia

 

Nokia 2660 Flip: Tilgjengelighet og robusthet i en klapptelefon 

Flip-funksjonaliteten og det gjennomtenkte designet gjør Nokia 2660 Flips samtalehåndtering enkel og behagelig, fordi den utslåtte telefonen følger ansiktets form.

Telefonen er spesielt beregnet for folk over 55 år på grunn av den optimaliserte brukervennligheten. I tillegg gjør også den store skjermen, høreapparatkompatibilitet, fantastisk batterilevetid og store knapper, at Nokia 2660 Flip blir god å bruke for dem som har særlig bruk for alt dette.

Den dedikerte nødknappen gir mulighet for rask kontakt med dine kjære. Hvis det uventede skjer, vil fem kontakter få beskjed så de kan sikre at hjelpen er på vei. Nokia 2660 Flip kommer også med en ladestasjon så du alltid vet hvor telefonen er, i tillegg til at den alltid lades opp når den ikke er i bruk

Bilde: Nokia

 

Nokia 5710 XpressAudio: Banebrytende lyd

Nokia 5710 XpressAudio tar alt det folk elsket med Nokia 5310, og gjør det enda bedre. Et større batteri, dedikerte lydkontrolltaster samt innebygde, trådløse ørepropper tar lydopplevelsen til neste nivå og imøtekommer moderne brukeres behov.

Når de trådløse øreproppene ikke er i bruk, kan de på praktisk vis settes til lading under en slank skyvedør på telefonens bakside. Dermed vet du alltid vet hvor de er. Samtidig kan du med de innebygde høyttalerne lytte til musikk alene eller sammen med venner, med fyldig bass, krystallklar diskant og en naturlig vokal.

Bilde: Nokia

 

Nokia T10:

Det nyeste Nokia-nettbrettet er lite men mektig. Unibody polymer-designet og den nano-teksturerte overflaten skjuler riper så godt at den vil se nesten ut som ny når du gir den videre til et familiemedlem eller en venn.

Innvendig er den fremtidssikret med den nyeste Android 12-programvaren, to års garanterte Android-oppgraderinger og 36 månedlige sikkerhetsoppdateringer.

Dette er et fantastisk allsidig nettbrett, og T10 leveres med Google Entertainment Space og Google Kids Space for å gjøre livet enkelt, uansett om barna har nettbrett-tid, eller du er på jakt etter din neste favorittserie.

Kompakte 8” Nokia T10 er skapt med inspirasjon fra den robuste trioen av funksjonstelefoner, og det gjør den ideell til både arbeid, hjemmebruk og familieliv.

Bilde: Nokia

 

Priser og tilgjengelighet

Nokia 8210 4G blir tilgjengelig i Norge fra august 2022 i blå, rød og sandfarge til 799 kr

Nokia 2660 Flip med Nokia Charging Cradle blir tilgjengelig i Norge fra august 2022 i sort, blå og rød til 999 kr

Nokia 5710 XpressAudio blir tilgjengelig i Norge fra august 2022 i hvitt/rød eller sort/rød til 999 kr

Nokia T10 blir tilgjengelig i Norge fra august 2022 i Ocean Blue med to ulike modeller: WiFi til 1990 kr og LTE til 2190 kr.

 

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...