Alexander S. Rødland utnevnt som Surface MVP

Vår mangeårige produktleder og Microsoft-entusiast, Alexander Solaat Rødland, er nå anerkjent som Microsoft Most Valuable Professional i Surface-segmentet.

1. januar i år, fikk 1011 personer på verdensbasis beskjeden om at de er blitt tildelt hederstittelen Microsoft Most Valuable Professional. Blant dem, vår egen Alexander Solaat Rødland, som har hatt rollen som produktleder og jobbet aktivt med ITpro.no i mange år.

På daglig basis jobber Rødland i en vestlands-kommune, hvor en av oppgavene er implementering av berørings- og mobile enheter i de ulike avdelingene.

En MVP blir valgt ut etter å ha vist stort engasjement for å hjelpe andre med Microsoft-teknologi, deling av informasjon og kunnskap om Microsoft-produkter i ulike fora, både online og offline.

Les også: Bransjeintervju: Skyen – fremtidens server med MVP Kristian Nese

Alexander Solaat Rødland, Most Valuable Professional i Surface-segmentet
Alexander Solaat Rødland, nyutnevnt Most Valuable Professional i Surface-segmentet

Most Valuable Professional – en eksklusiv klubb

Hederstittelen Microsoft Most Valuable Professional deles ut årlig til rundt 4000 personer, etter å ha blitt nominert av Microsoft, andre community-medlemmer, andre MVP’er, eller seg selv. Kandidatenes tekniske ekspertise, faglige kompetanse og frivillig community-arbeid blir grundig evaluert gjennom et helt år før personen blir tildelt MVP-tittelen.

Det blir utdelt MVP-titler i over 90 ulike Microsoft-teknologier.

Alexander Solaat Rødland er, som eneste nordmann, tildelt Most Valuable Professional i Surface-segmentet, hvor det nå er totalt 13 MVP’er på verdensbasis. I Norge er det nå kun et par håndfuller med aktive MVP’er.

Som en ITPRO, har Alexander vist stor interesse for Microsoft-teknologi, og har investert mye tid og energi i å dele sin kunnskap og kompetanse for å hjelpe andre gjennom mange år. MVP-tittelen er en bekreftelse på hans arbeid.

 – Martin Aleksander Holm, redaktør på ITpro.no

 

Vi gratulerer Alexander med sin innsats. Vi er svært stolte av dine fantastiske prestasjoner.

Se Alexanders MVP-profil på Microsofts nettsider.
Stikk gjerne innom Surface-kategorien i vårt supportforum.