Solaat Rødland og Haglund til TechDays i Sverige

Surface ITpro MVP. Alexander Solaat Rødland er, som første nordmann, tildelt Most Valuable Professional i Surface-segmentet, hvor det nå er totalt 20 MVP’er på verdensbasis. I Norge er det nå kun et par håndfuller med aktive MVP’er.

Shaping the Future

TechDays er en Microsoft-konferanse for alle som jobber med Microsoft-produkter, plattformer og løsninger, og er rettet mot teknikere, utviklere, software-arkitekter, og IT-ansvarlige. Den internasjonale konferansen består av dype tekniske, og strategiske sesjoner. TechDays 2014 Stockholm TechDays har i år temaet «Shaping the Future» som hovedtema, hvilket betyr at løsninger om fremtiden vil være i fokus. Alexander Solaat Rødland og Magnus Haglund skal sammen holde foredraget «Shaping the Future with the Microsoft Surface family», som handler om hvordan hverdagen vår vil bli forandret i fremtiden. Sesjonen vil fokusere på forretningsmessige behov og personlig effektivitet og vise hvordan Surface-familien kan være med å effektivisere hverdagen på skoler, i banker, butikk, helsetjenester og offentlig sektor.
Vi vil fokusere på bruken av teknologi – fremfor teknologien i seg selv

Alexander Solaat Rødland

– Det handler ikke bare om teknologi, sier Solaat Rødland, men det handler om hvordan teknologi kan brukes til å gjøre livet enklere. Vi vil fokusere på bruken av teknologi fremfor teknologien i seg selv, ved å fremheve situasjoner og scenarioer som publikum kan forholde seg til. Sesjonen vil basere seg på PowerPoint-presentasjoner, inngående demonstrasjon av kjerneteknologi som er spesifikt for Surface, samt demo hvor Surface-enheter vil brukes sammen med skytjenester som Office 365, Windows Intune og OneDrive, samt Office-produkter som OneNote, PowerPoint, Word, Excel med mer. Surface Pro 3 Les mer om foredraget Gå til nettsiden for TechDays 2014 Sverige]]>