QNAP slipper QTS 4.4.1 med nye tjenester for skyhybridlagring

QNAP slipper QTS 4.4.1 med nye tjenester for skyhybridlagring

QTS 4.4.1 gir utvidet støtte for blant annet caching av skydata for bedre ytelse lokalt.

QNAP lanserte nylig deres NAS- operativsystem QTS 4.4.1. Utover Linux Kernel 4.14 LTS, har QNAP lagt til etterspurte tjenester som en skylagrings-gateway som letter implementeringen av skyhybridlagring og applikasjoner. For SMB og enterprise er kildebasert deduplikering og Fibre Channel SAN-løsning blant de store nyhetene.

Offisiell lansering – verdifull beta

Den offisielle utgivelsen av QTS 4.4.1 er gjennomført på bakgrunn av det selskapet sier er «verdifulle tilbakemeldinger» under beta-testen.Den nyeste QTS-oppdateringen fokuserer på integrasjon av skylagringstjenester så virksomheter lettere kan benytte disse, samtidig som lokale data og applikasjoner sikres for flere brukerscenarioer.

HybridMount – Filbasert skylagrings-gateway

Den forbedrede HybridMount-appen (tidligere kalt CacheMount) integrerer NAS-enheter med de mest utbredte skylagringstjenestene, og gir rask adgang til skydata via lokal caching.

Brukere kan også dra nytte av QTS-funksjoner som filhåndtering, redigering og multimedieapplikasjoner sammen med skylagringen som er tilknyttet NAS-en. Alternativt er det mulig å bruke fjerntilkoblingstjenesten til å knytte opp fjernlagring og skylagring ved hjelp av HybridMount-appen, og få sentral tilgang fra File Station.

QNAP NAS som en Fibre Channel SAN-løsning

QNAP NAS-enheter kan ved hjelp av kompatible Fibre Channel-adaptere enkelt knyttes til SAN-miljøer, hvor de kan fungere som effektive lagrings- og sikkerhetskopieringsløsninger for moderne dataintensive applikasjoner

For ytterligere informasjon kan du lese mer om QTS 4.4.1 her.

QTS 4.4.1 kan nå lastes ned fra deres Nedlastningssenter.