20. julenøtt 2019

I rake motsetning til snø, kulde og kaos, finner vi solhungrige nordmenn som flokker seg til julefeiring i mer sommerlige omgivelser på Kanariøyene.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Oi oi oi, så mange gode forslag det kom på dagens nøtt! Hvilken ministerpost eller departement hadde nissen kledd mest, spurte vi i går – og jaggu får vi inn gode forslag. Her er det forslag på hele regjeringssammensetninger og nisseposter i fleng!

Siden julenissen er så flink med reinsdyrsleden sin, er selvfølgelig samferdselsminister foreslått opp til flere ganger, i tillegg til Helseminister, reinsdyrminister og finansminister. Sistnevnte er jeg dog litt usikker på, siden nissen er så glad i å gi bort gaver til alle som vil ha.

Elisabeth S. foreslår klima- og miljøminister, men er det forsket nok på nissens leketøyfabrikk og utslippene fra reinsdyrene hans, til at han kan gå foran som et godt forbilde i miljøsaken?

Medisterminister er foreslått. Det er også forsvarsminister, olje-/energiminister og ikke minst, Statsminisser.

Geir J. har satt Nissen inn som minister i alle departementene og skal erstatte alt som kryper og går i regjeringen. Vel, kanskje det skjer – men vi er dårlige til å spå fremtiden. Så da sier vi bare som Anita K., som kåres til dagens nøttevinner!

En nisse til eller fra i regjeringen hadde nok ikke vært noe problem, så han kunne ha vært vikar-nissen som hadde steppet inn ved sykdom 🙂

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Kingston SSD KC600 1TB

Kingston KC600 er en SSD designet for å gi god ytelse og er optimalisert for å gi rask oppstart, lagring og overføring. Den har en 2,5-tommers formfaktor med SATA Rev 3.0-grensesnitt med bakoverkompatibilitet.

KC600 bruker den nyeste 3D TLC NAND-teknologien der den støtter en AES 256-bit maskinvarekryptering, TCG Opal og eDrive. Den har lesehastigheter på opptil 550 MB/s og skrivehastigheter på opptil 520 MB/s.

Dagens julenøtt – 20. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!