21. julenøtt 2019

Det er som dradd ut av en tegnestripe i serien "EON", hvor Tetra ønsker å spre litt julevarme og med et "hendelig uhell" setter fyr på Gonzales.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Borte bra, men hjemme best. Det er det mange som har konkludert med i gårsdagens nøtt. Mens noen er svært bereiste, sverger de fleste til en tradisjonell julefeiring hjemme med nærmeste familie.

Av og til trenger man heller ikke å reise noe sted fysisk, noe svaret til Olav T. illustrerer. Gratulerer, og takk for reisen!

Min juledestinasjon er ingen fysisk plass. Den er den mentale tilstanden jeg ønsker å oppnå på første juledag, når jeg våkner før alle andre og kan sitte meg ned i godstolen vel vitende at familien sover godt og fornøyd etter Juleaften. Det å ta seg en kopp kaffe, kanskje litt av Minde tennis sjokolade racket, føle roen etter alt julestrien og ikke minst, se frem til svigermor sin kalkunmiddag seinere på dagen. Det er en jule destinasjon vært reisen!

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Logitech G432 – gamingheadset

Med spillheadsettet Logitech G432 7.1 Surround Sound Gaming Headset hører du mer av spillet med store 50 mm lydelementer som leverer fyldig lyd. DTS Headphone:X 2.0-surroundlyd produserer presis posisjonsbevissthet i spillet for å gi deg en optimalt oppslukende opplevelse.

Dagens julenøtt – 21. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!