Velkommen til ITproXs julenøtteknekkekonkurranse 2020

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!

Endelig er desember her og vi åpner snart første luke i vår tradisjonelle adventskalender. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITproX!

Hvordan knekke nøttene, sier du?

Vil du være med i trekningen av en eller kanskje flere julegaver, må du følge med på vår Facebook-side. Alle nøttene legges ut på Facebook daglig, og kommentarfeltet benyttes for å besvare de daglige nøttene med dine velvalgte ord.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Oppskrift på hvordan knekke julenøtter på ITproX:
* 1 stk. Kreativt Sinn
* En god porsjon innsats og engasjement
* En ekstra stor skje humor
* Et hint av ironi
* En ukjent mengde av kjærlighet
* En boks Voksende Julestemning.
* 1 stk. Element X (Evnen til å skille seg ut)

Piratentim, julenøttene i 2015

For humorens skyld, kan vi ta med en enkel oppskrift på hvordan nøttene kan knekkes, skrevet av vår alles kjære Piratentim i 2015-utgaven av julenøttene. Den kan du se til høyre.

Redaksjonen plukker ut det beste svaret samme kveld som julenøtten legges ut. Det er derfor et godt tips å legge inn ditt svar før det blir alt for sent på kveld.

Vinnersvaret kåres av redaksjonen, og vinneren vil bli kontaktet via Messenger på Facebook.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

Ta gjerne med deg vår felles Spotify-liste med julesanger når du går nøttene i møte!

 

Premieoversikt i årets nøtter

Sonos One

Designet for å passe inn i ethvert hjem. Når du ikke finner telefonen din eller når den er utenfor rekkevidde, kan du styre musikken med de smarte berøringskontrollene. Dessuten kan du koble Sonos One trådløst til andre Sonos-høyttalere i hele huset. Spill forskjellige sanger i forskjellige rom, eller gruppér høyttalerne for å høre den samme sangen i hele huset.

Les også vår test av Sonos One

Logitech M350

Gjør ethvert område minimalistisk, moderne og stille med Logitech Pebble M350 – en mus myntet for den mobile bruker som passer din kuraterte livsstil og følger med deg overalt. Den strømlinjeformede organiske fasongen passer både i lommen og i vesken og ligger godt i hånden. Med stille klikking og rulling kan du jobbe effektivt uten å forstyrre noen rundt deg.

Den Tredje Portal av Pål Erik Winther

Den andre boken til vår egen romanforfatter Pål-Erik Winther tar for seg Sebastian, som skal tilbringe sommerferien på besteforeldrenes gård. Ferien begynner fint, med sol, bading og en gryende forelskelse i Isabelle, som bor på øya. Men det ligger en mørk skygge over det lille samfunnet.

Storbynetter av Pål Erik Winther

Boken Storbynetter tar for seg Chris som har forlatt hjembygden for å studere. Drømmen om livet i storbyen skal endelig gå i oppfyllelse, men han merker fort at det ikke blir som han trodde. Om nettene foregår mystiske ting i universitetets mørke korridorer og stadig flere av hans medstudenter forsvinner sporløst. Da han treffer den vakre Lisa, blir han trukket inn i en verden han ikke visste eksisterte.

https://www.ark.no/boker/Pal-Erik-Winther-Storbynetter-9788269028003

Logitech K580

Nå kan du forvandle ethvert område til et moderne multienhetsområde med K580 Slim Multi-Device – et ultratynt tastatur med avansert design, som er perfekt for å notere ned idéer på datamaskinen eller skrive inn tekst på smarttelefonen. Den perfekte følgesvenn for daglig fleroppgavebehandling.

Jaybird Tarah

Kjenn på frihetsfølelsen med Jaybird Tarah in-ear hodetelefoner takket være et brukervennlig, trådløst design. La hodetelefonene oppmuntre til mer bevegelse – kombiner din forkjærlighet for trening med din interesse for ren og klar lyd.

Kingston KC2500

Kingstons KC2500 NVMe PCIe SSD leverer er en kraftpakke I kompakt format som benytter den seneste Gen 3.0 x 4 controller og 96-layer 3D TLC NAND. Med lese/skrivehastigheter opp til 3,500/2,900MB/s, gir KC2500 den ytelsen enhver desktop, arbeidsstasjon, gamingrikk eller høyytelsesmaskiner fortjener. Selvsagt, den benytter M.2 tilkopling til hovedkortet.

#KingstonIsWithYou

Logitech Zone Wired headset

Det nye Zone Wired fra, Logitech gjør det enda enklere å fokusere og arbeide uforstyrret uansett hvor brukeren er, enten du arbeider i et åpent kontorlandskap eller utenfor kontoret. Zone Wired er utstyrt med en Microsoft Teams premium mikrofon designet for åpne kontorlandskap som løser problemer med egenprodusert- og omgivelsesstøy. I tillegg har denne soneversjonen et unikt Teams-brukergrensesnitt og glidebryter i kø, slik at brukeren kan starte et Microsoft Teams-møte med et enkelt klikk og sømløst koble til/svare, et Teams-anrop.

Tile Holdiday Lux

Med Tile trenger du aldri mer å bekymre deg for hvor du la bilnøklene, passet eller mobilen. Med to-veis kommunikasjon kan du enkelt benytte din tile for å finne din ellers forsvunnede mobil, eller mobiltelefon til å innse at det ikke var hunden som hadde spist nøklene – de var der du la dem sist. Med opp til 90 meters rekkevidde, og anonym rapportering for Tile-brukere verden over, er du sikret mot å miste ryggsekken igjen.

Philips B Line 242B1V

Denne Philips-skjermen med en lett tilgjengelig personvernmodus tilbyr en integrert personvernløsning uten klønete skjermbeskyttere. Beskytt konfidensiell eller sensitiv informasjon mot visuell hacking. Med flimmerfri teknologi og LowBlue-modus blir skjermen også mildere på øynene dine.

Creative Live! Cam Sync 1080p webcam

Med Live! Cam Sync 1080p bli konferansesamtaler enkle og problemfrie, da kameraet ikke forutsetter ekstra driverinstallasjon og fungerer så snart det blir koblet til en tilgjengelig USB-A-port på PC eller Mac. Med plug-and-play er Live! Cam Sync 1080p som skapt for alle typer videosamtaler, enten det dreier seg om en arbeidsrelatert videokonferanse eller bare en avslappet prat med venner. Samtalen skjer selvsagt i full HD-kvalitet.

Ambi Climate Mini

Ambi Climate Mini er en liten og smart kontrollenhet for varmepumper og klimaanlegg som lett passer inn i et moderne hjem. Bak det stilige, minimalistiske eksteriøret ligger en intelligent AI-teknologi med de beste funksjonene på markedet. Ved hjelp av en gratis hjelpeapp eller stemmestyring, Ambi Climate, fungerer den smarte kontrollenheten som en fjernkontroll for husets varmepumpe.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Kjenn spenningen i jakten og flukten i Need for Speed™: Hot Pursuit Remastered. Slipp løs en vill følelse av fart både som fredløs og politi i verdens flotteste kraftbiler. Utmanøvrer heatet eller bekjemp lovbrytere med det taktiske våpenet du har til disposisjon, i en intens racingkonkurranse mot andre spillere.

Oppdatert med forbedret grafikk, flerspillerspill på tvers av plattformer – inkludert en asynkron konkurranse drevet av Autolog – pluss alt det viktigste av nedlastbart innhold. Dette er den ultimate utgaven av Criterion Games’ kritikerroste Need for Speed-debut. Det er på tide å gjenoppta jakten.

Kingston Kyson 128GB

Kingston’s DataTraveler Kysoner en høyhastighets Type-A USB minnepinne med enorme overføringshastigheter opp til 200MB/s lesehastighet og 60MB/s skrivehastighet. Kraftpakken innkapsles i et metalldesign som gjør at du ikke mister «korken» og løkken på baksiden gjør det lett å feste den til nøkkelknippet.

#KingstonIsWithYou

microSD Go! Plus with adapter 128GB

Canvas Go! Plus er ideellt for høyhastighetsfotografering og opptak av 4K UHD-video på system og videokameraer (SD), eller med 4K-actionkameraer og droner (microSD). Canvas Go! Plus er et MicroSD kort som har et medfølgende SD-kort adapter, noe som gjør den aktuell for flere produkttyper. Minnekortet støtter også ytelsesklassen for A2-apper for å fremskynde arbeidsflyten på neste generasjons nettbrett og smarttelefoner.

Logitech Slim Folio

Slim Folio lar deg skrive som på bærbar datamaskin overalt hvor du har med deg iPaden (5., 6., 7., 8. generasjon) eller iPad Air (3. generasjon). Dette alt-i-ett-etuiet er enkelt å bruke og ha med seg, samtidig som det beskytter iPaden mot slag, riper og søling. Uansett hvor du trenger å få gjort noe arbeid – i hagen, ved skrivebordet eller kanskje på fanget – Slim Folio holder iPaden i en optimal vinkel for skriving, visning eller skissering.

Logitech M190

Fullformatsmus som skapt for hjemmekontor og optimal komfort for høyre eller venstre hånd med en konturert form designet for å følge den naturlige kurven til store hender. Spesielle konkave knapper leder fingrene til en ideell plassering, mens ekstra håndstøtte gir komfort hele dagen.

Blue Yeti Nano microphone

Få krystallklare opptak med mikrofonen Blue Yeto Nano. Enten du er en YouTuber-spire, musiker eller bare ønsker å videochatte med god lyd, så leverer mikrofonen klokkeklar kvalitet og allsidighet på bærbart vis.

Les gjerne vår produkttest av Yeti Nano her.

Star Wars: Squadrons

Star Wars™: Squadrons finner sted like etter Episode IV – Jediridderen vender tilbake, og du får muligheten til å fly de legendariske X-Wing Starfighter og TIE Fighter. Opplev kjente og helt nye steder. Gjør strategiske modifikasjoner på skipet ditt ved å omdisponere kraft mellom systemene for å få overtaket i kamp.

HyperX Cloud Stinger Core

HyperX Cloud Stinger S-hodesettet gir deg 7.1 surroundlyd for den ultimate kombinasjonen av funksjoner. HyperX Cloud Stinger S har også et praktisk sett med funksjoner, inkludert en sving-til-mute mikrofon, justerbart metallglidebrytere for langvarig holdbarhet og volumkontroller på hodesettet. Cloud Stinger S-spillhodesettets innebygde passiv støyreduksjon mikrofon er sertifisert av TeamSpeak og Discord for sømløs chatkompatibilitet.

Logitech Wireless Combo MK295

En eksklusiv Logitech-teknologi som eliminerer over 90 % av tastatur- og musestøy. Du får den samme klikke- og skrivefølelsen som med verdens mest solgte tastatursett uten forstyrrende klikke- og skrivelyder. Tastaturet i full størrelse gir deg det du trenger i en elegant og effektiv design. Avrundet og bærbar utforming. Jevn, presis klikking og peking på de fleste underlag. For ikke å snakke om den imponerende stillheten med SilentTouch.

TP-Link Tapo C200

Tapo C200 fra TP-Link er et lite sikkerhetskamera som hjelper deg med å holde oversikt over hjemmet- eller hytten når du ikke er der. Med en enkel installasjonsprosess plasserer du ett eller flere kameraer der du vil og styrer dem gjennom en app. Med krystallklar Full HD-oppløsning kan du se alt som skjer, og om natten ser Tapo C200 opp til ni meter i mørket. Du kan konfigurere bevegelsesvarsler og få et varsel til telefonen når noen kommer inn via inngangsdøren. Hvis du ser noen gjennom kameraet, kan du kommunisere gjennom den innebygde mikrofonen og høyttaleren, eller slå på lys- og lydeffekter for å varsle den uønskede besøkende.

Kingston DataTraveler 80 128GB

Kingstons DataTraveler 80 er en høyhastighets USB-type C minnepinne som støtter Type-C-produkter som datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett – uten behov for en adapter. Med ekstremt raske overføringshastigheter på opptil 200 MB/s lesehastighet og 60MB/s skrivehastighet, gir DataTraveler 80 raske og praktiske filoverføringer. Den kompakte og avgrensede designen med et slitesterkt foringsrør og nøkkelringssløyfe gjør den ideell for oppbevaring på farten.

#KingstonIsWithYou

Canon Zoemini fotoprinter m/ark

Putt den kompakte Canon Zoemini fotoskriveren i lommen og få bildene dine skrevet ut umiddelbart, uansett hvor du går, på ZINK fotopapir. Med Canon Mini Print-appen kan du tilføre fargerike rammer, tegninger, tekst og mye, mye mer.

Jaybird Vista

Perfekt for de som ønsker å droppe ledningen og oppleve frihet med førsteklasses trådløs lyd og minimalistisk design. Jaybird Vista kombinerer viktige hverdagsfunksjoner i et slankt og komfortabelt sett med hodetelefoner for effektiv daglig trening. Med IPX7 vann- og svettebestandighet er Jaybird Vista perfekt for alle som har en aktiv livsstil. Utformet for å utholde og overleve dine høye intensive utendørs eller innendørs treningsøkter under alle værforhold. Vista gir opptil 6 timers spilletid med en oppladning, og med det medfølgende ladeetuiet får du ytterligere 10 timers spilletid.

Fitbit Sense

Fitbits Sense er Fitbits mest avanserte helsesmartklokke, gir deg innovativ sensor- og programvareteknologi, inkludert verdens første elektrodermale aktivitetssensor (EDA) på en smartklokke for å hjelpe deg med å håndtere stress. Dette kommer sammen med avansert pulsmålingsteknologi og en hudtemperatursensor på håndleddet. Klokken har seks dager + batterilevetid.

Les gjerne vår produkttest av Fitbit Sense og Fitbit Versa 3 her

Philips 27-tommer skjerm 272B1G

Den miljøvennlige 27-tommers Philips-skjermen er designet for bærekraftig produktivitet. Svært energieffektiv design gir et nytt nivå av strømsparing. PowerSensor- og LightSensor-funksjonene reduserer energiforbruket ytterligere, samtidig som du får et krystallklart bilde og høy ytelse.