Sonos Radio får mer innhold

Sonos Radio får mer innhold

Sonos annonserer 20 nye radiostasjoner

I dag introduserte Sonos sitt høstprogram med originalprogrammer som kommer på Sonos Radio, inkludert en ny artistkuratert stasjon fra dronningen av neo-soul, Erykah Badu, og en samarbeidsstasjon fra Impulse! Plate- og ihuga jazzfan og historiker Kareem Abdul-Jabbar. Plattformen annonserte også planer for utrulling av flere sove- og helgestasjoner, sammen med nye premierer og sesonger av de populære programmene i podkaststil på Sonos Sound System.

 Sonos Radio har hatt en eksplosiv vekst i det siste året, antall lyttetimer har nesten doblet seg etter som forbrukere slutter seg til lydens gylne tidsalder og tilbringer mer tid med å strømme favorittmusikken sin, lydbøker og podkaster hjemme», forklarte Joe Dawson, Director of Content and Brand Platforms hos Sonos.

 

Sonos Radio vil lansere et nytt utvalg av programmer i høst som er tilgjengelig for alle kundene globalt i appen.

Nyheter som blir å finne er bl.a.

  • Erykah Badus BADUBOTRON Radio skyter fart når Badu tar med lytterne på en utenomjordisk reise i sitt lytteunivers. Her får lytterne oppleve musikk fra en rekke ulike sjangre, inkludert psykedelisk funk, retro soul, klassisk rock, spirituell jazz og eksperimentell hip hop. En tur gjennom Badu’s kuraterte stasjon vil få tankene sendt i de baner de trenger å dra.
  • Impulse! Records-radio med Kareem Abdul-Jabbar som vert er til minne om 60-årsfeiringen av det legendariske Jazz-merket som er hjemstedet til historiske størrelser som John og Alice Coltrane, Ray Charles, Quincy Jones og mer. Som vert for stasjonen vil den berømte basketballstjernen, aktivisten og jazzhistorikeren Abdul-Jabbar gå tilbake til rollen av jazzmusikk i sin oppvekst og de dype røttene den har i afrikansk-amerikansk historie og kultur.
  • Utvidede sovestasjoner komponert og produsert av Mikael Jorgensen i det Grammy Award-vinnende bandet Wilco vil inkludere Slow Motion Freeway, Waterfall at Dusk, Warm Glow og Midnight Beach (kun HD).
  • Nye stasjoner for årstiden gir et lydspor til høstens merkedager inkludert Fright Night (kun HD), Horror Punk, Monster Bash og Infinite Darkness og for å skremme deg på Halloween og Thankful, Tanz, Joyous Kwanzaa og Country Christmas som begynner å bringe frem julestemningen før helligdagene.
  • Et stadig større spekter av internasjonalt relevante programmer vil vise fram høydepunkter og lyd fra undergrunnsmusikk rundt om i verden, slik som Garage Skank i Storbritannia, Schlager Charts i Tyskland og Nederhop i Nederland.
  • Nye programpremierer på Sonos Sound System inkluderer Imaginary Soundtracks, Famous Last Words, Dada Strain Radio og Music is Everything. Alle programmene kan strømmes on-demand fra arkivet i appen og på Mixcloud.
  • Vi kjører videre med fanfavoritter på Sonos Sound System med Sheroes Mixtape Memoir og Call & Response samt sesong fem med gjester i Radio Hour, inkludert Junglepussy, CAN, Angelique Kidjo, George Clinton, Seinabo Sey, Anika, Kero Kero Bonito og mer. Alle programmene kan strømmes on-demand fra arkivet i appen og på Mixcloud.

 

Sonos Radio er tilgjengelig kostnadsfritt for alle Sonos-kunder over hele verden og er forhåndsinstallert i Sonos-appen.